Jump to content

alex75

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About alex75

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    craiova
  • Din
    craiova
  • Auto
    DAEWOO
  1. eu nu am ocazia sa fac anduranta cu masinile dar cel putin vad cum sunt lucrate si ce piese intra in ele.si treaba nu merge deloc rau.adevarul e ca si voi sunteti destul de carcotasi.in ceea ce priveste mecanica eu cred ca in comparatie cu masinile europene e superioara ( totusi ma surprinde neplacut cutia de viteze).totusi mi se pare destul de accesibila din pct de vedere al reparatiei (cel putin la suspensii,frane si chiar si motor).dar stii cum sunt mecanicii romani...noi muncim nu gandim, si se uita sa-ti ia banii.aici n-ai ce face. in ceea ce priveste viitorul nu se stie nimic - cert e ca atat cat vor fi vanzari (ia treaba merge bine) fabrica va produce.
  2. salutare! cam greu de raspuns la interpelarea ta...dar voi incerca 1.amortizoare: dupa cate stiu eu acum vin din coreea 2.cuitie de viteze - import coreea ; idem caseta de directie - nu depinde de noi 3.asamblare,finitii,etc - vreau sa te asigur ca exista un control al caliatii fff exigent - piesele si finitiile romanesti se controleaza atat dimensional cat si dpdv al caliatii materialului,aspectului si montabilitatii, dar exista si piese care vin din coreea (in general acestea nu se controleaza dpdv al calitatii!).aici e mult de discutat .oricum astept exemple. 4.partea cu serviceurile - poate aveti dreptate dar ma depaseste. 5.in ceea ce priveste lucurile bune aici ai dreptate - ce este este. dar una peste alta la banii astia ce pretentii aveti? si dupa cate stiu eu in ceea ce priveste pretul la piese de schimb, disponibilitatea acestora si service-ul eu zic ca stam destul de bine.in comparatie cu altii.uitati-va la OTV duminica la emisiunea lui Lazarus si veti intelege mai bine de ce am dreptate.
  3. salutare la toata lumea! dupa cate am vazut pe aici se pare ca matizurile nu prea sunt asa cum credeam eu.chiar ma batea gandul sa-mi iau unul dar m-ati cam dezumflat.ca sa nu mai spun ca lucrez chiar unde se fac ele, la fabrica.oricum daca aveti nevoie de informatii sau anumite repere (in special din cele care nu prea se gasesc - plasticuri, etc), in limita posibilitatilor va pot ajuta.
 

×
×
  • Create New...