Jump to content

By-GEO

Membru
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About By-GEO

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    *
  • Model
    *
  • An
    *
  1. Ultimul pret : 100 ron toate 4 bucatile , ca nu prea am loc unde sa le depozitez .
  2. Nu mai cita integral mesajul anterior. Foloseste butonul Raspunde din josul paginii. Jentile au fost pe masina tatalui meu , sunt reconditionate doar prin vopsire , si deoarece cu masina se mergea mai mult in weekend si nu au avut de a face cu gropile si bordurile din oras chiar atat de mult . Iar poza este reala , nu a fost trucata , si deoarece poza a fost facuta in casa , si fara blit ,datorita lacului din vopsea au iesit cum se vede in poza " mai lucioase " .
  3. Vand 4 jente de tabla SH originale , in stare buna , nelovite, de culoare neagra de Cielo : Dim : 13 X 5,5J / 4 prezoane . Pret : 130 RON toate cele 4 buc . Contact pe "PM" sau e-mail : geoblue04@yahoo.com Pentru a confirma starea fizica a celor 4 jente atasez si o poza !
  4. Mersi pt sprijin . Intradevar , opune rezistenta doar pana ajung sus cu el adica la limita intre rece si cald si dupa aia cand trebuie sa mearga spre cald se duce in gol . Acum chiar nu stiu unde sa ma uit si ce sa schimb : - sa schimb tot ansamblu de butoane ? - sa schimb doar cablul care antreneaza clapeta aceea de caldura daca e rupt? - sau am caloriferul de caldura infundat si de aceea nu prea mai da caldura ? Daca se ma incalzeste vremea poate am sa desfac pe acolo sa vad ce naiba are . Acum alta belea : daca desfac aeroterma , avand aer conditionat se duce naibi freonu ? sau pot sa-l pacalesc ? Oricum mai am de studiat , dar numai dupa ce ma lasa vremea .
  5. Buna ziua . Fiind nou venit , va felicit pentru acest forum , care este foarte util si practic . Acum on topic. Am si eu un Cielo mai vechi ,cu AC , si dupa ce am schimbat termostatul , a inceput sa dea caldura mai binisor , dar dupa inca un an de zile , acum nu mai da deloc , practic invart de butonul de caldura si el nimic . Dupa ce am studiat cartea tehnica am vazut ca acel buton este pe cablu si nu pe vacum , dar acel tablou din fata cu cele 3 butoane de climatizare costa aproape 2 mil lei . Stiti cumva , exista si un filtru de praf sau de apa in sistemul de climatizare ? A mai avut cineva aceasta problema legata de acel buton ? Mentionez ca apa intra in calorifer la temperatura normala pt a da caldura . Astept pareri , sugestii !
 

×
×
  • Create New...