Jump to content

BogdanV

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About BogdanV

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/07/1986

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  1. Mersi pt raspuns. Totushi nu cred ca e de la prezoane. Nu intra atat de adanc, pt ca se poate observa pe canturi dupa ce il scoti. Si conurile jantelor nu sunt uzate. Chiar ma framanta ideea...
  2. Salutare! Am un cielo din 2006, 20.000 km la bord, primul proprietar. De curand am avut niste bani in plus si am incaltat-o cu niste jante de 15 valbrem cu anvelope 195/60. Atat jantele cat si anvelopele au fost second. Dar cand plec de pe loc, sau iau viraje f stranse, pe spate din cand in cand se aude un zgomot metalic infundat si scurt(echivalent cu zgomotul unui prezon care e desfacut dupa mult timp dar mai infundat)). M-am gandit sa o iau pe rand si prin eliminare: 1-lovitul in aripi(s-a rezolvat prin indoirea buzei) 2-probleme la janta( nu are absolut nimic) 3-probleme la anvelopa (impecabila) 4-probleme la prezoane (sunt bine stranse) 5-echilibrat (am fost le-am echilibrat si tot se mai aude din cand in cand zgomotul) Si asha am ramas fara variante si nu am gasit nici un raspuns. Daca v-ati mai intalnit cu problema asta, sau daca avetzi idee de unde e si cum se poate rezolva va astept parerile. Numai bine!
  3. Salutare! Va scriu si eu un jurnal de bord, cu tot cu impresi si pareri despre Cielo Euro 3 achizitionat in apr2006,nou, masina avand acum 21.000km. Impresii: -un consum destul de ridicat 11-12 oras (afara destul de putin ce-i drept aprox6.5) care a ajuns la valorile acestea dupa 5000 de km, initial fiind mai mare -efectul de barca, generat de telescopele incredibil de moi de pe spate(inca nu troncane) -simfonia de scartzaituri de prin bord si ushi care cu putin cheder autoadeziv si cu fff multa rabdare s-a cam rezolvat -zgomot ridicat al motorului la pornire(mentionez ca inainte aveam o supernova, care la capitolul motor era f silentioasa) -modul in care se comporta cutia de viteze, adica greoi Cu toate acestea, masina mi se pare buna,un demaraj destul de bun pt 1.5(jante 15+anvelope 205/60), un portbagaj rezonabil, si un raport caliate pret corect. Toate aceste impresi s-ar putea sa fie subiective, sau singulare, de aceea astept si parerile voastre. Numai bine!
  4. BogdanV

    Pana

    Aici ai dreptate. Am un prieten cu Laguna 2, si are un ecran lcd pe bord, care printre altele ii arata si presiunea in rotzi. Dupa ce a bagat azot, iarna cand o scotea din garaj il atentziona la toate rotzile cum ca presiunea e prea scazuta. Dupa catziva km isi revenea.
  5. BogdanV

    Pana

    Masina e un Cielo din 2006. Am 11.000 de km si nu prea as vrea sa pun rezerva din motive estetice. Anvelopele de pe masina sunt ale ei, iar rezerva tot a ei dar e nou nouta. Am pus azi azot dar mare diferenta nu mi se pare, sa zic ca iau mai usor gropile. Oricum cred ca o tin pe aia peticita si cand se mai uzeaza cumpar inca una ca rezerva si le pun pe amandoua pe fatza si arunc pe cea cu petec. Dar mai astept sa se uzeze. Apropo de azot...trebuie sa completezi numai si numai cu azot...adica sa zicem ca faci pana prin un sat uitat de Dumnezeu si nu ai de unde sa iei un service cu azot...ce faci?
  6. BogdanV

    Pana

    A incercat sa ii puna dop de doua ori si nu a mers...dadea aer pe langa. Pana la urma a dat-o jos si i-a pus petec pe interior. Oricum multumesc pt raspunsuri
  7. BogdanV

    Pana

    Salut! Sunt nou pe forum asa ca intrebarea mea s-ar putea sa fie Off Topic ( daca da sa nu va suparati . Acum cateva zile am facut o pana cu un maracine (destul de ciudat). Am fost la vulcanizare unde a dat-o tipu jos...a polizat-o putin pe interior si i-a pus un petec. Mesteru a zis ca ''merge ca focu'' dar urmeaza sa plec fac niste exterioare mai lungi si imi e frica sa nu imi explodeze cauciucu de la pana aia si mers mult incontinuu. Voi ce ziceti, sa merg asa ca nu are ce sa se intample sau sa pun roata de rezerva care e nou si sa o tin pe asta pt distante mici? Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...