Jump to content

kAndrei

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About kAndrei

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Dacia Logan 1.6 Laureate
  1. http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=6827&st=100 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=26182&st=0 http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=27331
  2. La ce e necesar ceea ce vrei tu sa faci? La greutatea lui din fabrica il zboare tirurile de pe sosea...vrei sa il zboare si daciile?
  3. Daca tu crezi ca nu dauneaza sa tii masina in treapta i deviteza la stop cu ambreiajul decuplat...iti propun ca de acum inainte sa pleci doar cu treapta a doua de viteza de pe loc. Economisesti ceva timp de la schimbatul vitezei<din treapta I in treapta II-a>...gandeste-te pana debraiezi...pana bagi a II-a ...pana ambreiezi...trece mult timp. Pierzi cam 2 secunde pretioase. Pleaca de pe loc cu a 2-a vreo luna de zile si iti vei da seama cat de mult dauneaza ce faci tu...cu treapta 1 de viteza la stop. multe succese pe viitor!
  4. Are comutator separat pentru proiectorul de ceata de pe spate...ca e de generatie mai noua ...dar probail ca de unde plecase el era ceata.si o fi uitat sa-l stinga. Sau poate l-ai enervat tu cu ceva!!!!!
  5. pentru a fi mai vizibili! pentru ca unii zmei ai soselelor sa vada maca in al 12-lea ceas ca ala spre care se indreapta e stationat si sa nu-l loveasca in spate. penteu ca la stop se fac denivelari dinalea pe asfalt si o mai ia masina inainte, inapoi... oricum nu are legatura cu experienta la volan.
 

×
×
  • Create New...