Jump to content

suli

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About suli

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Tg. Mures
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    MS 12 SUL
  1. omydee te rog nu fi trist. Orice masina fie ea noua, fie veche, odata si o data tot te va supara. Intervine uzura, plictisul, nevoia de nou, modernism etc. Spunea cineva pe aici ca orice proprietar de pe orice forum de orice marca isi blestema alegerea facuta. Asa este, sunt deacord cu el... Si eu regret Loganul, dar il regret numai pentru ca era o masina fiabila si atat. Astazi am incercat noul 308 si am ramas fara suflare. Ulterior ma gandeam ca merg cu o caruta... asa sa fie? Nu... cred ca am devenit pretentiosi si dorim sa schimbam putin atmosfera. Ne plictisim cam repede. Salut.
  2. Nici a mea nu sta prea bine la consum. Suge peste 10% in oras (11-12). Afara mai putin de 6,6 nu am reusit oricat de lejer am condus. Mi-e dor cateodata de golan (doar la consum). Altfel, am facut drive test cu Quashqai si exceptand pretul masina este dementiala. Ce era interesant ca, consumul la motorul de 1,6 115CP benzina in conditii de oras era la 8,5%. Ce zici?
  3. Cam tare domnu`..... mai usor cu pedala ca nu avem monopost F1. Nu baga de seama toti martorii luminosi pentru ca nu fac altceva decat sa distraga atentia soferului. In vremurile de altadata, nu exista atata tehnologie si nu aveam probleme... Murea masina, te uitati la aprindere sau la alimentare. Ce simplu... nu?
  4. Masinile care au climatronic pornesc in general cu AC pentru degivrarea habitaclului. Nu este un lucru gresit ca masina este setata asa. In cartea tehnica trebuie sa scrie ca este recomandat sa lasi in modul AUTOMAT AC-ul pornit pentru ca masina isi face automat transferul de aer proaspat, regleaza temperatura interioara prestabilita, filtreaza aerul, dezumifica, pune in miscare angrenajele de AC, toate acestea ducand la o viata mai lunga a masinii. Muzichia se aude bestial in AVEO. Vreau si eu... Ceva oferte de subwoofer in BV... daca ai, sti unde sa te adresezi mai nou... nu-i asa omydeule? Te pup.
  5. Ce o tot dai cu golanul in sus si jos frate... Pai ce legatura are ABS-ul cu traiectoria? Mai bine ai scos in evidenta soferul din tine! Carosabilul cum era? umed sau uscat?.... conteaza foarte multe aspecte cat de tare ai apasat pedala, cu ce gumoace erai, cat de greu ti-e piciorul... si tot asa mai departe.
  6. In capatul telescopului, in partea superioara telescopul intra intr-un rulment. Acesta preia functia de torsiune atunci cand virezi rotile. Rulmentul respectiv se prinde pe caroserie cu doua suruburi vizibile. Nu va legati de omydee pentru ca din cate stim a avut oltena si logan. Deci are experienta destul pt. a-si da seama daca ceva bate sau nu. Eu il cred.
  7. Atunci trebuie sa te uiti la roti...! Ridi-co pe cric si trage puternic de roata... Uita-te la rulmentul superior. Fa un test la un service si daca gasesc hibe schimba amortizoarele.
  8. In legatura cu suspensia... esti sigur ca nu vine de la volan sau scaun??? Uita-te sub scaun in partea dreapta cum te uiti din spate, langa cablul electric ai o piesa rotativa (nu stiu la ce este necesara) care transmite vibratii la trenul de rulare. Eu asa am scapat de tocaneli care pareau ca vin de la amortizoare. Incearca si da-mi un replay...
 

×
×
  • Create New...