Jump to content

and3yu

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About and3yu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo 1.2
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    B129811
  1. VA SPUN EU CE CRED CA ESTE CU SCUTUL ALA. iN NICI UN CAZ NU ESTE DEGEABA. EL ESTE MONTAT PE MODELELE CU MOTOR DE 1.2. DACA VA UITATI SUB MASINA O SA VEDETI CA BAIA DE ULEI ESTE FOARTE JOS. CU MULT MAI JOS CA LA MODELUL DE 1,4DOHC.EU CRED CA SINGURA UTILITATE A ASA ZISULUI SCUT ESTE DE A PROTEJA UN PIC DE LOVIREA MASINI PE SUB MOTOR,ADICA NE ATENTIONEAZA,DACA II POT SPUNE ASA,CAND AJUNGEM IN PERICOLUL DE A LOVI BAIA SAU ALTE COMPONENTE DE SUB MASINA.SI DACA VA BAGATI SUB MASINA SI CITITI PE EL SCRIE CEVA ...NU MAI STIU CE CA NU MI-AM NOTAT...DAR O SA MA UIT SI O SA VA SPUN.
  2. Am un aveo 2006 cu 4 usi.Problema la mine e ca daca ma duc si fac plinul acul imi ramane la vechea indicatie. Ex:indica 1/2 acul la benzina,fac plinul,pun contactul iar acul indica tot 1/2.Plec cu masina,dupa ce merg ceva timp observ sa acul isi schimba pozitia,Atunci,daca opresc si pornesc din nou motorul se duce la full si nu mai face problema,adica incepe sa indice ok.Dar...daca spre exemplu indica 1/2 si pun sa zicem 10 litri,adica nu fac plinul,acul se duce la noul nivel de combustibil. Ca sa nu imi mai faca problema,de cate ori fac plinul tin contactul pus sa stea becurile aprinse,acul se ridica la full in timp ce pun benzina si totul e ok. La service mi-au spus ca e din electronica si ca nu se poate face nik.Dar mai am prieteni cu Aveo si nu au problema. O las asa si fac plinul numai cu contactul pus ca imi e frica sa o duc la service. Sonda litrometrica are treaba si cu ECM,adica daca scot borna si fac chestia cu resetarea ECM cand fac plinul e posibil sa-si revina?
  3. Eu am pus numai benzina MOL 95 pana la 10000km,dupa am facut un plin cu EFIX 95 am fost de la IASI la CAMPINA si inapoi,cand s-a golit rezervorul am pus 65lei MOL 95,iar dupa,mergand cu masina deodata s-a aprins MIL.Nu tremura masina,dar se simtea ca ceva nu era in regula. Am fost la SERVICE CHEVY,mi-au spus ca am pus benzina proasta si ca a afectat injectoarele si sonda lamda.Un mecanic mi-a zis sa probez sa merg la 5000rpm cam 5km si o sa se rezolve.Am facut asa,am mers la 5000 in a2a 5 km,nik,dar dupa ce am oprit motorul cam 15-20min s-a stins MIl Acum urmeaza sa vad daca se va mai aprinde.O alta chestie pe care am observat-o e ca atunci cand era aprins miroseau gazele de esapament...ca atunci cand esti in spatele unei masini super forjata...gen BMW,MERCEDES,PORSCHE etc. Oare sa fie aditivii din benzine de vina?Oare daca punem numai PETROM 95 sa nu ne mai faca?A..uitam...fac des drumul IASI-CAMPINA..normal cu MOL 95 consuma 5,3% la un mers de 120km afara si 70km in oras.Cu EFIX a luat 5,8%in acelasi mod si 5,2% fara sa trec de 100km. Sa nu fie EFIX buna?
 

×
×
  • Create New...