Jump to content

vazilro

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About vazilro

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Baia Mare
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    MM11VSL
  1. aduc stelele....:)

  2. Matiz din 2004. A inceput sa apara rugina pe "buza" aripilor spate, chiar deasupra rotilor. Am curatat rugina, am dat un strat de grund si cu vopsea de retus. Se pare ca si la aceste masini caroseria/sasiul trebuie tratate ca si daciile - vaselina si ulei in toate locurile posibile.
  3. Superba masina. Superb locul in care locuiesti. Bafta!
  4. vazilro

    Masina Mea...

    Ii faina. Ii fain bordul, imi place bara de rigidizare( cere un vopsit ), is faine si jantele. Keep up the good work!
  5. I-am facut si eu masinii mele cea mai de pret imbunatatire. Autocolantul Daewooclub . Va multumesc inca odata domnule Mircea.
  6. Mi-am montat si eu de vreo 2 zile un filtru de aer conic. Ce sa zic, intr-adevar se tureaza mai bine si ii putin mai "aspra" masina. Chestia ii ca mi-o aparut un huierat-fluirat sau ce o fi, un zgomot ciudat pana ce se incalzeste putin motorul. Dupa aceea dispare. Este normal? Rog pe cine si-o mai montat (la matiz) sa ma ajute cu un raspuns. Mersi.
  7. Rosie ca focul, sa-ti surada norocul...la ea! 1 milion de kilometrii fara reparatii.
  8. Mai degraba ii sta la matiz un interior mai sportiv (si un volan sport) decat mahon...Opinia mea!
  9. "th3 grimreaper" imi pare nespus de rau si mii de scuze, dar te-am dezinformat. Am fost si eu dezinformat la randul meu. Am fost la atelierul respecdtiv dar astia intaresc numai arcuri, nu telescoape. Am mai intrebat in 'nspe locuri dar fara succes. Oricum ma mai interesez...
  10. Multumesc pentru aprecieri. Nici criticile nu-s rele, daca sunt fondate,........ne fac mai buni.
  11. Scuze ca-ti raspund asa tarziu. Stiu un atelier in Baia Mare unde se intaresc amortizoare. Si am o cunostinta care are o cunostinta acolo...Pot sa ma interesez daca vrei.
  12. Eu am urmatoarele accesorii pt. depozitare. 1. Suport pt. cd-uri (6 ron) montat pe parasolar. In asa fel nu mai trebuie sa-mi caut cd-urile pe sub scaune... 2. Geanta compartimentata (sau nici nu stiu cum s-o numesc ) "agatzata" de tetiera scaunelor din fatza. In ea mi-am pus trusa medicala, o lanterna, triunghiul reflectorizant etc. Si inca o imbunatatire. Locasul de sub cd-player l-am "imbracat" cu mocheta. In asa fel am scapat de zgomotele ce le faceau obiectele tinute acolo. Daca mai sunt alte metode de "marire" al spatiului din matiz (sau alta masinuta) , va rog sa nu tineti numai pentru voi. >-
  13. Salut. Dupa ce termini masina, o sa reinceapa productia de tico la daewoo, asa de multi vor vreasa-si "tuneze" unul. By the way, eu sunt din baia mare, daca inca esti p-aici si crezi ca te pot ajuta cu ceva, suna-ma fara ezitare. Da-i numarul de telefon prin MP, nu aici!
  14. vazilro

    Eat My Dust

    Superfaina masinuta. Sa ai noroc la ea. Detalii desprev folia de pe geamuri si luneta, si cat a costat omologarea se poate?.Mersi.
 

×
×
  • Create New...