Jump to content

georgiancranta

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About georgiancranta

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    ESPERO 1.5 DOHC
  1. AM REUSIT!!!! AM SCHIBAT BUJIILE. DAR DIN FERICIRE NU ELE ERAU DE VINA SAU CALAMINA CUM AM PRESUPUS. NENOROCITA DE CHEIE ARTICULATA CUMPARATA DINTR-UN SUPERMARKET ERA EXCENTRICA. SI DUPA UN SFERT DE TURA SE IMPANA PE EXTERIOR IN CORPUL CHIULASEI. DIN PACATE AM CAM FORTAT VREO 2 BUJII PANA MI-AM DAT SEAMA, DAR N-AM STRICAT FILETUL( ASTA E IMPORTANT). Asa ca baieti aveti grija -(faceti ochii mari) la sculele cumparate chiar daca sunt ambalate frumos si par executate profesionist. Aveti okazia sa stricati ceva iremediabil. Dezavantajul a fost si ca nu puteam vedea nimic acolo, cheia intra destul de mult in corpul chiulasei, e si articulata si nu-ti dai seama ca ea de fapt sta stramb pe bujie. CE SA ZIC: O BANALA CHEIE STRAMBA ERA SA MA LASE FARA CHIULASA. ASA CA INCA O DATA : AVETI GRIJA CE CUMPARATI. IMI PARE RAU CA N-AM PASTRAT BONUL FISCAL SI AMBALAJUL EI, PE BUNE MA DUCEAM LA O.P.C. VA MULTUMESC CA ATI FOST SARITORI SI MI-ATI DAT SFATURI. MAI TINEM LEGATURA.
  2. Am incercat si la cald si la rece, cheia e OK, am reparat-o. Dupa cum v-am spus, bujiile se desfac un sfert de tura, apoi nu mai merge, deci pb nu e ca au fost stranse fff tare, pt ca le pot slabi, dar nu se mai desfac in continuare. Pot roti bujia inainte si inapoi doar un sfert de tura. Daca incerc sa desfac in continuare simt cum se torsioneaza cheia iar bujia nu cedeaza. De-asta ma gandesc la faptul ca daca filetul bujiei trece in partea cealalta cateva ganguri, s-o fi depus calamina pe filet si de aceea nu se desface ???? A desfacut cineva o chiulasa? A vazut daca bujiile trec cateva ganguri in partea cealalta? Voi incerca sa iau leg cu un mecanic de la daewoo. Voi ce credeti?
  3. Am incercat sa schimb bujiile la espero 1.5 dohc. Prima a mers normal, dar celelalte 3 se desfac un sfert de tura, dupa care se impaneaza. Am fortat una la desfacut pana am rupt cheia articulata ( era cam slabut sudata ce-i drept, acum am sudat-o dar nu vreau sa fortez , totusi corpul chiulasei e din aluminiu iar bujia e din otel). Nu-mi pot da seama ce se intampla. Cred ca FILETUL BUJIEI TRECE CATEVA SPIRE IN CAMERA DE ARDERE SI BANUIESC CA S-O FI INCARCAT CU CALAMINA, SI NU DA VOIE BUJIEI SA IASA. E singura explicatie logica pe care am gasit-o. nu vad alta solutie decat sa demontez chiulasa ( ma ingrozeste ideea pt ca stiu ce inseamna) si sa inspectez bujiile de pe partea cealalta. ASTEPT IDEI SI SOLUTII!!!!!!! vA MULTUMESC.
 

×
×
  • Create New...