Jump to content

cata 77

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About cata 77

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Suceava
  • Din
    Suceava
  • Auto
    Daewoo\Dacia
  • Model
    Cielo\1310
  • An
    1995\1986
  • Nr. Inmatr.
    SVxxKTY
  1. Care este pretul pe acte? Ma intereseaza seriile si blocul motor? ce culoare are masina?
  2. Motor complet si cutie viteze 1. 4 benzina e - tec, alternator, electromotor, compresor aer, motorul are lispa doar delcoul, bujiile si fisele. ele provin de pe un kalos din germania, am inclusiv actele masini. 40000 km rulati. pret pentru tot 500 euro neg.Pe langa acestea mai am unele piese ramase la care preturile sunt negociabile:portiera stanga fata, plansa bord, ceasurile etc
  3. Vand Daewoo Espero 1.8 (second hand, fara garantie) An fabricatie 10.1995, euro 1, motor 1800 cmc, adus in octombrie 2008 din Italia, 148000 km,cutie manuala 5+1,RAR efectuat. Dotari ABS,4 geamuri electrice, inchidere centralizata,airbag sofer, jante aliaj, aer conditionat. Se poate inmatricula taxa fiind 1384 euro(5172 lei). Dosar la finante depus. S-au inlocuit capete bara , pivoti, anvelope,aproape noi, porneste la sfert, stare buna. Pret negociabil 1000 euro. Accept unele schimburi. Relatii tel. 0766671509 sau email eskybax@gmail.com
  4. Stiu asta Razv. Vreau sa stiu daca sunteti multumiti in general de masini cu bune si relele pe care le au. Daca sunt masini fiabile fara a pune la socoteala un pivot , bucse sau altceva. Uite de exemplu cand am luat Cielo am citit forumul si tot la ea am ramas pentru ca marea majoritate o considerau fiabila lucru de care m-am convins. Merci pt opinii dar fordul cade piese scumpe manopera mare, de Kia nu sunt incantat iar de masini franceze nu vreau sa aud. Am o coreana si tot o coreana imi face cu ochiul.
  5. Va salut sunt nou pe forumul Chevrolet. va rog sa ma ajutati sa iau o decizie. vreau sa-mi achizitionez o masina noua in leasing in jur de 12000 euro. am fost pe la mai multi dealeri auto si variantele ar cam fii Fabia II , Seat Ibiza sau Chevrolet Lacetti. vreau o masina hachback. am ramas foarte impresionat de lacetti elite de motor de 1.4. dar citind pe forum sunt o gramada de probleme cu aceasta masina. daca o acizitionez vreau sa o tin cel putin 5 ani. eu fac in jur de 30000 km pe an mai mult oras si drumuri judetene la servici . Astept opiniile dumneavoastra mai ales cei care au multi km. Dupa garantie as vrea sa pun GPL . Daca stiti cam cum se comporta pe gpl. Mie mi s-a parut suficient motorul de 1.4 94 CP, mai ales ca nu prea am posibilitatea sa o forjez decat in concedii. Am citit si forumul celor de la Skoda iar cu Fabia nu prea am vazut plangeri. Seatul mi se pare invechit iar cel mai impresionat am fost de lacetti mai ales ca detin un Cielo 95 pe GPL de care sunt multumit ca fiabilitate,piese si service dar batranica mai trebuie schimbata sa se bucure si altii de ea (adica sotia ) .
  6. Problema era la relee. Dadeau comanda aiurea. Placa cu releele e intr-o cutie de plastic. Cablajul si mufele erau bune.
  7. La mine e o placa care are montate pe ea doua relee si niste rezistente.
  8. Ura. problema in sfarsit rezolvata. Pana la urma era comanda de la gaz, releele. dadea curent aiurea in injectoare. Ovi Jer ma inclin in fata ta . Tu ai avut dreptate din prima ca ar fi de la releul de la instalatie. Dar la unii mecanici le-au trebuit 3 zile. Daca nu ii venea ideea la unul din ei sa puna direct mufele de benzina cred ca faceau motorul bucati chiuloasa data jos, pompa benzina, ECM. Mii de multumiri Ovi. esti The Be st.
  9. URA DUPA 3 ZILE DE SERVICE IN SFARSIT O SCILIPIRE. AU SCOS MUFELE SI AU PUS DIRECT MUFELE DE BENZINA. MOTORUL MEGGE IN 4 PE BENZINA. RASPUNSUL LOR AU FOST ORI CABLURILE DE LA GAZ CARE VIN IN INJECTOARE SUNT INTRERUPTE ORI COMANDA DE LA GAZ. EI AU ZIS CA NU SE PRICEP LA INSTALATII GPL DECAT CELE CARE VIN DIN FABRICA. AM MERS LA UN SERVICE CARE MONTEAZA GPL SI M-AU PROGRAMAT MAINE SA SCHIMBE COMANDA DE GAZ SI CABLURILE. SPER SA AM NOROC MAINE MAI ALES CA MASINUTA IMI PLACE SI AS VREA SA FIE TOTUL OK. >- Bucurie mare, dar nu mai posta cu majuscule ca ne dor ochii!
  10. o sa ma duc maine sa le zic sa verifice si pompa de benzina
  11. Da Ovi scanteie are la toate bujiile. In rezervor am cam 10 l de benzina. Am ramas odata fara benzina si nu a vrut sa porneasca. Am pus 3 litri de benzina si tot nu a vrut sa porneasca. Dupa ce am tras-o a pornit dar a scos un fum negru. Dupa aia nu am avut probleme cu pornirea. Dimineata porneste la a doua cheie pe benzina scoate putin fum albicios si miroase a benzina. Am pus in rezervor si 1/4 de flacon de curatat injectoarele la 20 litri de benzina.
  12. Da Ovi au verificat toate cablajele de la injectoare cu o lampa de control
 

×
×
  • Create New...