Jump to content

jumper

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About jumper

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Arad
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.4 16V
  • An
    2006
  1. Daca ai fost la Kia si ti-a placut motorul, trage o fuga si la Hyundai. Acelasi motor pe Accent, dar nu are taxe vamale, iesi mult mai ieftin si ca proprietar de diesel full pot sa spun ca e ok masina.
  2. In aprilie anul asta mi-am luat un Hyundai Accent diesel full 1 - are 3 ani/100.000km garantie totala si inca 2 ani pe ansamblul motor. Chestia cu garantia in leasing nu stiu ca am luat-o cu cash, dar e adevarat ca garantia e valabila doar pentru primul proprietar. Oricum, daca nu vroiam sa pastrez masina nu dadeam pe ea 13.000 de euro. 2 - nu stiu de unde iei pretul astronomic la revizii...la benzinare s-au platit 1.5 milioane la revizie (dieselul m-a ars cu 3.5) dar e acceptabil si nu extraordinar... (trebuie comparat cu renault&co) 3 - doar 2 service-uri autorizate in bucuresti...? dar cate iti trebuie? Mie si una mie super ok, numai sa lucreze bine. Nu laud deloc marca Hyundai, dar motorul diesel de 1.5 cu 110CP si 235 nm ma impresionat...si datorita consumului. Poate de aici am ramas cu o simpatie pentru marcile coreene. Saptamana viitoare ma duc la drive test cu Aveo si sper sa vad mai clar lucrurile ulterior. Oricum multumesc de posturi, in ansamblu am inteles ca merita masina. Poate ma limitez la motorul de 1.2. P.S. Am luat in considerare si varianta unui SH, dar decat sa am probleme cu masina cand imi trebuie mai mult, mai bine imi iau una noua, o tin 2-3 ani, o vand si-mi iau alta. Incet-incet ajungem si noi la mentalitatea din vest, inainte de terminarea perioadei de garantie, pass-over and take another.
  3. Sunt inconjurat de prieteni, cunostinte care au masini frantuzesti, in special Renault. Sincer, nici unul nu e multumit de masina. Consum mare, service de 2bani dar foarte scump, eh da... si sa nu mai pomenim de piese (cred ca pe langa ca se strica cel mai repede sunt si cele mai scumpe). Logan, sper sa nu jignesc pe nimeni, dar nu iau in calcul. Despre Chevrolet, in afara de siguranta unde mai are de recapitulat, am auzit doar de bine. Apropo, masina o vreau in leasing. Am auzit ca Chevrolet are o firma interna de leasing. Si-a luat cineva masina prin ei? Cum sunt?
  4. Multumesc de raspunsurile de pana acum. Da, am uitat sa precizez, este vorba de varianta sedan. La varianta cu 5 usi nici nu ma pot gandi ca Aveo, deoarece este Kalos, nu inteleg de ce i-au schimbat numele. Va fi a 2-a masina, imi trebuie mai mult de deplasat de la apartament la casa, aprox 30km de mai multe ori pe zi si de transportat unele chestii, deoarece casa este in construtie. M-am uitat la mai multe masini, dar raportul pret/calitate a inclinat balanta spre Aveo. Apropo, nu vreau sa aud de masini frantuzesti. Am fost la dealerul Chevrolet din Arad, care (impreuna cu cel de la Hyundai) a fost cel mai de treaba dintre toti la care am fost. Urmeaza sa merg la un drive-test cu Aveo. Astept alte impresii. Multumesc.
  5. Salutare, In primul rand imi cer scuze daca nu am postat topicul unde trebuie. Am nevoie de o masina si m-am orientat spre Aveo 1.4 . Stiu de EuroNCAP, dar nu stiu cat e de real. Am nevoie de sfatul si parerile voastre, in special ale proprietarilor de Aveo. Merita achizitionata masina, sau nu? Multumesc de raspunsuri
 

×
×
  • Create New...