Jump to content

Bunea Marius

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Bunea Marius

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Captiva
  • An
    2011
  • Nr. Inmatr.
    TM21HXP

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dar presupun ca asi putea sa le schimb doar bucsele si ar trebui sa fie in regula.
  2. Asi dori sa le schimb din cauza bucselor de la amortizoare ca sunt uzate si bat putin. Nu curge deloc.
  3. Nu este taiata brida, mecanicul a spus ca dimensiunea ar fi buna, precum si urechile de prindere. Doar ca este mai subtire si totusi masina are 2 tone. Nu stiu ce sa zic
  4. Telescopul cel aftermarket a fost luat dupa cod. Nu le am schimbat ci le ma pus pe cele originale inapoi. Nici nu stiu ce marca de telescoape sa comand. Daca caut dupa cod am impresia ca toate sunt la fel
  5. Buna seara, vreau sa schimb amortizoarele de pe spate la un Captiva din 2011 si ce gasesc pe piata sunt aftermarket si sunt mai subtiri ca dimensiune decat cele originale. Oare cine a mai schimbat la Captiva imi poate spune daca sunt in regula si cele aftermarket? Multumesc!
  6. Asa ma gandeam si eu, sa schimb senzorul de oxigen. Iar debitmetrul de aer sa il curat in prima faza. O sa incerc sa il schimb zilele astea si mai vad dupa aceea daca mai apare eroarea. Multumesc de informatie!
  7. Precizez ca am sters erorile si mi-au reaparut din nou. Daca cineva s-a mai intalnit cu aceste erori ar fi bine venite niste informatii. Va multumesc!
  8. Buna ziua, am un Chevrolet Captiva din 2011, modelul cu cutie automata, 184 cp, awd si am detectat urmatorele coduri de eroare pe masina.
  9. Ok, multumesc de informatie. O sa vad ce pot face si te tin la curent.
  10. Multumesc pentru informatiile date, ai explicat foarte bine si am inteles etapa asta. Da, le am luat cu tot cu fire si mufa. Doar ca firele cu mufa intra sub aripa spate printr un orificiu cu garnitura. Acolo este problema mea, ca nu stiu pe unde am acces la mufa aia.
  11. Buna ziua, sunt nou pe acest forum si sunt posesorul unui Captiva an 2011. Asi dori sa imi schimb stopurile ce le am pe masina cu un model de stopuri de pe modelul mai recent. Problema mea e ca nu stiu cum sa ajung la mufa de la stopuri, cea care intra sub aripa spate. Va atasez poze cu stopurile actuale si cu stopurile care doresc sa le pun pe masina. Va multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...