Jump to content

stress

Membră
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About stress

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. aduc stelele..:)

  2. A!!! Merci! Cred ca daca mai era si ala stricat o luam razna!
  3. Da, cand o trec pe pozitia off se stinge ... deocamdata e lasata asa pana imi fac timp sa ma duc iarasi la service ca sa imi repare ce-au stricat. Intrebare: la voi cand se stinge "CHECK"-ul de pe bord? Ca la mine pana nu pornesc motorul nu se stinge. Adica dau cheia pe pozitia la care se aprind toate beculetele pe bord si abia aseara am aflat ca "CHECK"-ul trebuie sa se stinga, ori la mine pana nu dau cheie completa nu se stinge... Asa a facut de noua, eu credeam ca e normal dar aseara pe cand ma enervam cu plafoniera aia m-am intalnit cu un vecin care are tot matiz si s-a uitat si el si a remarcat chestia asta... O fi grav?
  4. N-am alarma... Deci plafoniera nu mai se stinge, la inchiderea usilor, cand e pe pozitia din mijloc, pentru ca...? Cum naiba au reusit aia de la service sa-mi strice mecanismul reparandu-mi franele???S-or fi chinuit mult?
  5. Multumesc...pe-alea din fata le-am gasit...la capota n-am gasit nimic si nici la usile din spate
  6. Te rog sa-mi ierti ignoranta dar unde-s intrerupatoarele mai exact ca sa nu ma duc degeaba pana la masina 10 min. mai tarziu: am fost la masina si n-am gasit decat 2 butonase negre la usile din fata si alea par ok (adica nu sunt intepenite). Altceva n-am gasit
  7. salut! am fost la service Nu conteaza care ... am verificat franele ca mi se parea mie ca nu se opreste masina suficient de repede si de bine. de ce n-oi fi stat eu in banca mea nu stiu . In fine, franele mi le-au aerisit si totul e neschimbat dar acuma nu-mi mai merge plafoniera...de ce nu mi se stinge plafoniera cand inchid usa? Am verificat, toate usile sunt inchise, plafoniera e reglata cum trebuie...de ce nu se mai stinge??? daca aveti vreo idee astfel incat sa nu ma mai intorc la service...merci!
  8. Faci misto degeaba! Nu locuiesc nici langa spital, nici langa politie si nici la casa de nebuni si e clar ca de la masina mea se aude ... am observat ca zgomotul e mai puternic cand e frig... Nu e nici de la casetofon, nici de la cutia de viteze si e foarte scurt (maxim 10 secunde) si nu ma prind deloc de unde vine... si nici la service nu pot sa ma duc ca nu se aude decat cand pornesc prima oara in ziua respectiva daca e mai frig nu ca azi... si daca ma intreaba si aia daca stau langa spital?!!!! ) )
  9. Va tin la curent! Acum nu pot sa ma duc la masina pt ca sunt la inchisoare... aaaa ... pardon...vroiam sa zic, servici !
  10. Va multumesc pentru raspuns... >- O sa testez ambele posibilitati: si boxe si cutie de viteze... daca nu descopar ce e o duc la service! Daca e vreo curea ... deja problema ma depaseste!
  11. Eu am casetofon si cand mi l-a montat i-am spus la mesterul respectiv sa-l faca astfel incat sa functioneze si cand nu am cheia in contact. Dar eu zic ca nu e de la casetofon pentru ca eu ii pun fatza dupa ce pornesc motorul -> deci casetofonul nu e in functiune. Si daca ar fi de la casetofon nu s-ar auzi mereu?
  12. Pai de la mine e ca am facut smecheria cu opritul... Tocmai asta e!!!! Ca daca aveam alarma la masina nu ma alarmam ) ... Dar eu n-am alarma. Am un matiz chior cu 1600 km la bord...
  13. Salut! Am si eu o intrebare: cand pornesc motorul dimineata sau dupa ce a stat mai mult si e rece se aude un zgomot ca de sirena de salvare sau politie dar indepartat. Prima oara cand l-am auzit am zis ca se aude o sirena in departare. Dar parca prea era coincidenta! In fiecare dimineata cand porneam masina: tzac sirena! Si asa m-am prins ca era de la mine... Dupa vreo 10 secunde incepe sa se auda din ce in ce mai slab dupa care dispare... Ce-o fi?
  14. Ce benzina e mai buna pentru Matiz Petrom 99 sau MOL 98 sau alta...care? Am auzit ca exista si una de 100. O fi buna?
  15. Pentru kornelush, problema cu scartaitul o am si eu...dar am descoperit ca e portiera din stanga... daca descoper altceva te anunt! M-am chinuit cateva zile sa-mi dau seama de unde vine pentru ca se aude foarte vag si numai cand subturez! O fi si la tine tot portiera...
 

×
×
  • Create New...