Jump to content

iulian38

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About iulian38

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Rosiori de Vede
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira 2 SX
  • An
    2005
  1. Buna ziua, Da , m-am gandit si eu la asta, o sa fac acum in week-end treaba asta . Sper sa am mai multe raspunsuri. Multumesc pentru sfat!
  2. Buna seara, Azi am ridicat toate rotile pe cric si am tras de ele in toate directiile, cat am putut eu. Rezultatul este ca nu am sesizat nimic decat sa zic ca doua roti mergeau putin infranate, respectiv roata fata dreapta si roata spate stanga, adica nu se invarteau usor si se simtea putin ca freaca ceva. Atat am putut sa constat, poate ca nu am tras eu suficient de tare sau nu am experienta cu verificari de genul asta de lucruri. Ce ar putea fi altceva daca nu rulmentii? Pot mai merge asa aproximativ 10000 km pana ajung in tara sa o repar ? Ce parere aveti?
  3. Am inteles Maine verific si voi vedea ce iese! Multumesc pentru sfaturi si va scriu sa va spun ce constat. O seara buna.
  4. Da , la mine face la orice viteza, in volan nu simt nimic, in podea se simte. la viteza mai mare creste uruitul si se aude si bataia mai tare.Cand merg cu volanul in pozitie dreapta , in fata merge masina adica, se simte acceptabil, când incep sa virez la stanga incepe sa se auda din ce in ce mai tare si uruitul si bataia iar când virez la dreapta aproape ca dispare totul dar nu de tot, se mai simte foarte putin ceva.
  5. Ok , am inteles Jantele le-am echilibrat in Decembrie anul trecut când am schimbat cauciucurile de vara cu cele de iarna. Si Nu inteleg ce legatura are cu janta de pe stanga spate , daca eu simt asta la roata de pe stanga fata ? Mnltumesc pentru sfat!
  6. Buna ziua, Stanga fata este problema, nu am ridicat masina pe cric pentru a verifica jocul de care spuneti dar am incercat sa misc cu talpa piciorului daca se misca roata si este ok. Voi incerca sa si ridic pe cric pentru a verifica jocul de care spuneti maine, azi sunt foarte ocupat si nu am timp si va voi anunta ce constat dupa verificare pe cric. Sa fie ceva legat tot de rulmentul pe care abia l-am inlocuit sau este legat de roata ? . Multumesc pentru raspuns
  7. Buna seara, Am si eu nevoie de un sfat referitor la o problema pe care o am la masina mea. Am o nubira 2 SX 2005 cu gpl din fabrica si anul trecut am facut ceva reparatii la ea si a mai ramas o mica problema: Dupa reparatiile efectuate in Craiova la service ROKOR, mi-a mai depistat ca imi bate un rulment pe stanga dar nu mi l-au schimbat pentru ca nu aveau piesa pe stoc si trebuia sa astept inca 2 zile. Nu am putut astepta fiind cu niste treburi de rezolvat si am plecat. Ajungând acasa ( Rosiori de Vede) gasesc rulmentul la un service din oras ( vanzatorul mi-a spus ca rulmentul se potriveste si la masina mea ( rulmentul fiind pentru Cielo executive). Am cumparat rulmentul si am plecat la un service din oras sa-l înlocuiesc. Toate bune pana aici, am inlocuit rulmentul si am plecat din tara. Ce am constatat era ca desi am inlocuit rulmentul tot se mai simtea putin ceva, dar pentru moment se simtea destul de putin. Acum dupa vreo 6000 km a inceput sa uruie ceva din ce in ce mai tare pe partea stanga ( unde am schimbat rulmentul), uruia când luam viraj stanga mai mult, si tot asa am ajuns la 11500 km si continua sa uruie din ce in ce mai tare , mai ales când virez la stanga ( se aude un uruit si o mica bataie) iar când virez la dreapta zgomotul aproape dispare dar de tot. Ma poate lamuri cineva ce s-a intamplat? Ce trebuie sa fac ? Mai pot merge asa pana ajung in tara inapoi ( asta inseamna sa mai fac vreo 10000 km pana ajung in tara)? Multumesc
 

×
×
  • Create New...