Jump to content

wolf_florin

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About wolf_florin

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.electroconbuild.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    wolf_florin@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Bacau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.8
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    BC 77 WLF
  1. Vind din stoc becuri led smd pentru : -pozitie -numar inmatriculare -plafoniera -torpedou -portbagaj -proiectoare -far h1,h4,h7
  2. Vand Statii CB din gama TTi,Maxon,Danita,President,Midland TTI 550 TTI 660 TTI 880 MAxon CM 10 Midland ALan 42 Preturi la : http://electroconbui...esorii-radio-cb Pentru detalii: SC Electrocon Build SRL Str. Razboieni nr. 8 parter (Casa Modei latura spre Ateneu- langa Amanet) Trimitem si prin Fan Curier sau Posta Romana Magazin on line : www. electroconbuild. ro Tel . 0740844464
  3. Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu de ce in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V. Voltaj iesire: 220 VAC +/- 5% (priza normala). Frecventa 50 Hz +/- 2 Hz Putere consumata in gol (fara consumator): <0,3 A (la 12 V) ~ 3W Randament (eficienta) maxim >90% Forma sinusoidei de iesire: sinusooida modificata. Putere maxima continua: 1000 W Varfuri de putere 2000W (pt. porniri) Plaja de alimentare 10 - 15 V. Alarma baterie descarcata 10,4 - 11 V. Punctul de deconectare automata (baterie descarcata) pentru protejarea bateriei: 9,7 - 10,3 V Punctul de deconectare supravoltaj la bornele bateriei: 14,5 - 15,5 Racire activa cu ventilator. Protectie la: suprasarcina, baterie descarcata, supravoltaj, scurt circuit, temperatura ridicata. Cabluri cu clestisori (crocodili) pentru alimentare direct de la baterie. Invertoare 300W -110 Lei Invertoare 500W -130 Lei Invertoare 800W -150 Lei Invertoare 1000W -180 Lei Produsele sunt noi,cu garantie si intra sub incidenta conditiilor siteu-lui www.electroconbuild.ro ! Pentru detalii: SC Electrocon Build SRL Str. Razboieni nr. 8 parter (Casa Modei latura spre Ateneu- langa Amanet) Trimitem si prin Fan Curier sau Posta Romana Magazin on line : www. electroconbuild. ro Tel . 0740844464
  4. Marca/Model : Dacia Papuc 1307 Caroserie/numar usi : 4 + Usa dubla spate Kilometraj : 67.000km An de fabricaţie : 2002 Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.6 Benzina E2 Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8 Nivel de echipare : Detalii nivel de echipare/dotări : Standard +gpl+carlinga Detalii nivel de siguranţă : Alte comentarii : Alb Nova Preţ : 1900 euro Numele vânzătorului : Lupu Florin Telefon de contact : 0740844464 Alte comentarii : Motivul vanzarii: Reinoirea parcului auto .. Stare foarte buna, kilometri reali si aspect interior de nou, functionare perfecta. Toate reviziile efectuate la service-ul reprezentantei.

 Preţ : 1900 euro
  5. Salut , cea mai pertinenta proba in caz in care nu ai masina pana acum...e testu de drum , si un pic sa te uiti pe dedesupt la praguri si la interiorul usilor (la baza) asta e boala lor, nu trebuie sa emane gaze, si un pic sa fii atent si la jocul usilor. Eu am espero impecabil, si nu scapa pic de fum la 130 de mii .
  6. Masina este impecdabila , model cu abs si airbag ,euro 2, o am de 2 ani , mi-a fost adusa din Franta , are carlig de remorcare din fabrica ,120.000 km , nu consuma gram de ulei , nu are gram de rugina , toarce impecabil ,au fost schimbate la ea distributia, amortizoarele, cauciucurile si lichidile.Pret 3200 Euro.
  7. Buna ziua ! Am decis dupa doi ani de cand am masina , sa o schimb , astfel mi-am luat un opel , espero care-l am e proprietate ,revizia si consumabilile sunt schimbate acum 3000 km , ca dotari fata de cele comercializate in romania sunt airbag , abs , jenti AL ,masina are 120.000 km , nu consuma gram de ulei , stare tehnica si estetica impecabila. Pret 3200 Euro.
  8. SAl...Am Espero cutie automata , care pana acum la 115.000 nu mi-a facut nici o faza , insa de ieri in timpul mersului a inceput sa clipeasaca power si sa nu mai plece de pe loc , in sensu ca parca nu cupleaza suficient treapata 1 , daca dau pe tr .1 pleaca normal , asfel ca daca plec d epe loc plec cu 1 si pe urma schimb in D , pe urma pare sa mearga normal , as vrea sa stiu si preturile si piesele necesare schimbului din automata in manuala.
  9. ... Da , vii la sf saptamanii in bc , asa am fost eu sambata dimineata, pana la 12 o lustruise la praguri si pe dedesupt dupa care se da fuler se lasa cam 45 de minute sa se usuce si dupa aia terosol(antifon) dupa asta cam la 3 -4 ore dai cu vopsea, la mine a costat toata operatiunea 4 mil , si inca ceva, o9mu iti arata portiunea slefuita nu da cu smac si te abureste cum fac unii.
  10. slasher ...pune si tu niste poze sa vedem daca e chiar asa de patruns, eventual daca nu ai pe cineva pentru retusuri la praguri...am pe cineva care se ocupa bine de astea...vii sambata dimineata in bc si pleci seara rezolvat, are tot ce-i trebuie respectivu.
  11. Am avut cielo korean '96 cu rugina la pasje si s-a rezolvat cu una bugata meserias ,tuinichigiu si vopsitor cu mana de lucru relativ convenabila cu materiale 3M ale lui ,compresor,cuptor, erau asa de mancate aripile ca nu ziceam ca mai iese ceva , a frecat pana la luciu metalic ,au fost doua puncte de rugina (gauri mici) care le-a neutralizat cu o solutie ceva gen deruginol , masina nici in ziua de azi nu are nimic la aripi (2 ani) . Acum am espero din 98 adus din Franta . am avut un prag atins in iarna trecuta , lucrarea la prag tot la el am facut-o ...rezultat super nici un punct de rugina...treaba e sa ai un meserias cu rabdare si sa nu fie incantat doar de operatii gen sudura, schimbare aripi...unde iese banu , repet daca tabla e raschetatas la luciu metalic si dat un grund-fuuler si un terosol de firma (3M) nu ai probleme.
  12. Mie mi-au zis sa merg asa vo 500 de km "ca se mai lasa" , inainte nu aveam nici un zgomot faza cu fluieratu sigur e de la rola . Masina imi mergea impecabil pana sa schimb distributia , problema e ca le-am zis astept max o sapt " sa se mai lase" pe urma ma duc peste ei. Rog pareri avizate vizavi de fluierat la distributie, am scos cureaua de accesorii si tot asa face...exclus alte piese gen alternaytor si pompe.
  13. Jorj la tine e alt model de cutie de viteza, la mine filtru a costat 250 ron.Daca stie cineva un mecanic aproape de Bacau care sa rezolve problema mea, schimb filtru si ulei.Acum in cutie am mmul ulei...f. mult si nu stiu ce a pus fostul.Rog pe ovi_jer daca ma poate ajuta cu ceva date a lui NICU BARBU.
 

×
×
  • Create New...