Jump to content

mikey_VS

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About mikey_VS

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Nasaud
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    BN-01-NSU
  1. Multumesc mult BogdanG, apreciez raspunsul tau. O ssa vad ce pot face. Bafta tuturor!
  2. draga vaxxi, or fi multi care pun intrebari in doru' lelii, daca stii ce vreau sa spun. Nu este si cazul meu... te asigur ca nu am aterizat intamplator pe acest topic, din care am citit mare parte, aproape tot. Speram sa vad cateva randuri care sa spuna:" da dom'le, masina chiar isi merita banii, te poti baza pe ea, este o masina buna pt. familie, concedii, etc., dar si pentru rutina zilnica acasa - serviciu si retur", sau, dimpotriva nu este indicata pentru cineva care face doar 10 - 12.000 km/an. Nu ceream o filozofie, ceream un sfat pana la urma, raportat la bugetul amintit si la optiunile amintite (aveo sau albeea?). E chiar atat de greu?
  3. scuzati, ma var si eu cu o mica intrebare... care e pentru mine o dilema serioasa: Trebuie sa-mi cumpar o masina... ca multi altii, am de ales intre sh aduse "de afara" si noi din tara. Pt cele noi, la cei 10.000 Euroi pe care o sa-i "screm" cumva, cele mai bune optiuni mi se par albeea dynamic sau aveo 1.4 16V, 4 usi mai dotat (ultimul in leasing 1 an, prima cu plata cash) Din multe pdv aveo pare solutia cea mai buna (abs si ebd pe care albeea le are doar la un pret mai mare, plus aspectul, etc.). Voi ce parere aveti? Eu chiar nu stiu mare lucru despre aveo / ex-kalos, doar din auzite. As ruga pe cineva care are sa-mi spuna pe scurt: consumuri, intretinere, calitate - service, spatiu inside si la bagaje (400 litri aveo fata de 513 albea), ma rog, chestii utile. Multumesc mult si bafta tuturor, pe orice sosea mioritica (sau nu!) v-ati afla. PS: adica, m-ar interesa impresii reale, simtite de cei din spatele volanului unui aveo, nu date tehnice, pe care evident ca le am.
  4. scuzati, ma var si eu cu o mica intrebare... care e pentru mine o dilema serioasa: Trebuie sa-mi cumpar o masina... ca multi altii, am de ales intre sh aduse "de afara" si noi din tara. Pt cele noi, la cei 10.000 Euroi pe care o sa-i "screm" cumva, cele mai bune optiuni mi se par albeea dynamic sau aveo 1.4 16V, 4 usi mai dotat (ultimul in leasing 1 an, prima cu plata cash) Din multe pdv aveo pare solutia cea mai buna (abs si ebd pe care albeea le are doar la un pret mai mare, plus aspectul, etc.). Voi ce parere aveti? Eu chiar nu stiu mare lucru despre aveo / ex-kalos, doar din auzite. As ruga pe cineva care are sa-mi spuna pe scurt: consumuri, intretinere, calitate - service, spatiu inside si la bagaje (400 litri aveo fata de 513 albea), ma rog, chestii utile. Multumesc mult si bafta tuturor, pe orice sosea mioritica (sau nu!) v-ati afla.
  5. scuze! pricep destul de bine romana, problema e ca nu prea am timp sa citesc, (sunt la job-ul meu, si d-aia). Am masurat incarcarea cu motorul pornit, si atat! Teoretic, nici un alt consumator! Si mersi pentru link!
  6. rolleyes.gif Am si eu o intrebare, daca nu e cu suparare. patesc si eu un necaz: imi "moare" bateria brusc (adica de dimineata totul ok, plecat la serviciu, batut imprejurimile scurt, facut piata, ca apoi, pe la 6 p.m. nu mai porneste, toate avertizarile sonore sunau "din butoi", ce mai, era gata dupa cateva ore de stationare). Am incarcat bateria la un redresor, montat bateria, si ce sa vezi? cand pun mufa pe borna+, fara nici un consumator, undeva in dreapta masinii se aude un zgomot ca de bobina in rezonanta, continuu. Zgomotul nu e foarte puternic, dar se aude. Ok, dau jos alternatorul si-l trimit la Daewoo la Bistrita - de acolo vine ca totul e ok! Pun alternatoru' pun si bateria, bornele si apare si bazaitul de bobina. O fi un scurt undeva, habar n-am! Cu motorul pornit, am masurat la bornele bateriei si am de-abia 12.2 - 12.4 V - am inteles ca ar trebui sa fie 14. Ce sa ma fac? Daca ati patzit careva asa ceva, please help me! Ce se intampla cand scoti bornele bateriei la cielo? care ar fi urmarile resetului, ca sa stiu la ce sa ma astept dupa aia. 42000000.gif
 

×
×
  • Create New...