Jump to content

Armani

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Armani

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    98
  1. o sa las masina fara eleron!nu e de MIG.. dar m-am plictisit de el atata tot(am vazut pe prea multe masini si nu imi convine)!
  2. o sa dau eleronu jos!!m-am plictisit de el! ce ziceti cum ar arata mai bine masina cu eleron sau fara eleron?
  3. Am facut comanda de la un magazin din Craiova!m-au ajuns aprox 11mil cu transport. PS: Stie cineva cum e recomandabil sa vopsesc si eu plasticaraiele alea de la consola de bord si consola dintre scaune?sunt dificil de demontat-montat?
  4. ia sarit lu tata o caruta in fata,a lovit calul si a cazut pe capota !asta fiind mai demult inainte sa devina masina mea!ea a fost revopsita toata pe casco da stii cum e ca in fabrica nu mai iese! PS:eleronu nu e nici mare nici mic. nici mie nu imi mai place in mod deosebit.oricum nu am urmarit extravaganta si doar o restilizare,e totusi un cielo si nu il ajuta foarte mult designu stock. Ai caps lock sau shift defecte?
  5. ceva in jur de 150-200 Ron ...nu mai tin minte ca am luat tot setu odata. ceva poze mai noi..de azi:
  6. ma bucur ca ai luat initiativa asta!! ti-am spus ca e o masina care inca merita atentie!! optez pt varianta CHROMED!!
  7. pai initial le-am gasit pe un tuning shop rusesc si dupa multe e-mailuri au pus pe cineva de la ADV sa ma contacteze ca pot sa si aduca ei!! sunt facute de aceasi firma care le face pe cele de logan- sunt aduse din Taiwan! am pus un post mai detaliat da a fost mutat la BURSA.aveti datele de contact acolo!! trimiteti un e-mail sau dati un telefon.va lamuresc oamenii aia. mai mult nu stiu Sper sa achizitionez si eu unele cat de curand ca sunt bestiale
  8. Cred ca ar fi corect sa incep cu inceputu!! masina e un cielo 97" care a ajuns propietate pers acu 3 luni .Am inceput cu un kit mai simplu sa ii confere putina agresivitate!! momentan astept sa recondionez jantele(bbs model vechi 15"-7J-incaltate cu 195/50),si apoi lucrat la o linie audio acceptabila! Sunt curios de pareri si de ce nu si propuneri pt viitor! PS: a nu se lua in considerare capacele le schimb cat de curand pot cu jantele pe care le am,si ar mai fi cateva chestii minuscule de finisat!!ahh si sunt pasionat de estetica ..mai putin de CP!
  9. masina e frumoasa la exterior arata mai bine live dacat in poze !! interioru nu imi place nici mie..asta e! apropo gusturile nu se discuta!! PS:tuning de 1000$ mi se pare rezonabil pt un daewoo...daca ai mai multi bani mai bine schimbi masina.parerea mea!! PS2:COK cum se face ca ai pus jantele de 17"am inteles ca si cu jante de 15" ar cam freca nu de alta da tre sa o incalt si eu pe a mea si vreau ceva care sa nu strice in timp cate ceva! peace >-
 

×
×
  • Create New...