Jump to content

BennyORWO

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About BennyORWO

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Alexandria
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira/KlanF
  • An
    2003
  1. Platesc taxa pe Ro,pe BG never...oricum sunt foarte multumit de masina,chiar este peste asteptarile mele
  2. Pana la urma asa este,este Euro 3.Asta e,am luat tzeapa. O sa mai circul 3 luni cu numere provizorii,si poate intre timp se mai reglementeaza ceva cu privire la rahatul asta de taxa.
  3. Este vorba despre aceste model:http://yiparts.com/es/Model/DL/2992/IMG/ Am mai discutat cu cineva si mi-a zis ca este Euro 4,dar acum nu stiu ce sa mai cred. De inscris in Bulgaria,nici vorba,sincer...mai bine o folosesc masina de camp si merg in continuare cu dacia decat sa o trec pe BG. Maine ma duc la service-ul unui prieten,unde are si statie ITP,sa ii mai fac odata gazele,sa vad daca iese altfel... Dar sincer acum,nu vi se pare si voua exagerat de scump?7725lei?nici la o dacie nu platesti atat...
  4. Salutare tuturor.Sunt nou pe acest forum,dar am ceva experienta de pe daciaclub,asa ca am folosit functia search,fara a deschide un topic aiurea. Sunt posesor a unei dacii break din 94,si mai nou de 1 saptamana a unei Nubira Klan din 2003. Masina mi-a placut,fiind primul model de Nubira care l-am vazut de acest fel.Boon,masina am cumparat-o de la un nene,care o luase din Spania.Masina a stat in garaj 3 ani. Masina avea numere de Spania,asa ca am pornit demersurile ptr numere provizorii.Dupa ce am facut rost de numere provizorii,am programat-o la RAR Alexandria,pentru indentificare.Boon,am fost la RAR,totul a fost ok(fara spaga),dupa care cu actele de la RAR am fost la Finante sa platesc inmatricularea. Insa,surprize surprize la Finante...baiatul de acolo,spunandu-mi ca taxa de timbru ma coste 7725.Pur si simplu am ramas stupefiat,si am inceput sa rostesc un limbaj trivial . Treaba care e:din cate stiu eu,nubira mea are motor Euro 4,16.16V 110 CP E tec II. Cei drept nu am studiat CI a masinii,unde baietii de la RAR mi-au trecut masina la Euro 3,cu CO2 171 g/km,de aceea rezultand suma aceasta enorma de plata ptr inmatriculare. Nu am platit taxa ptr ca nu am bani(poate sa o pun pe gagica sa se prostitueze 2 ani),asa ca am inceput sa cer ajutor tuturor oamenilor,ajung chiar si la voi pe forum. Va rog sa ma lamuriti si pe mine:baietii de la RAR au trecut masina Euro 3 corect?sau mi-am luat eu tzeapa de la vanzator,zicand ca masina este Euro 4. Precizez ca masina este fabricata in 09-2003 Koreea. Va multumesc ptr intelegere,si astept un raspuns de la voi.O seara buna.
 

×
×
  • Create New...