Jump to content

dani_ct

Membru în rodaj
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About dani_ct

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    constanta
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2002
  1. Vă salut, Am o problemă, de natură electrică cred... Am instalat xenoane cu lupă în faruri şi cred ca "meseriasul" a dereglat cumva motorasele de pe faruri. Ce se întâmplă de fapt?... În momentul în care pornesc faza scurtă îmi merg un pic motorasele, dacă trec pe faza lunga, merg iarăşi motorasele, doar ca de data asta ceva mai mult... ceea ce înainte nu se intampla când schimbam de pe scurtă pe lungă. Am urmărit farurile şi de fapt din punct de vedere mecanic, faza scurta se setează pe o poziţie, iar faza lungă da oglinzile din far jos de tot, ca mai apoi când trec pe faza scurtă, oglinzile să se seteze la loc pe poziţia iniţială şi tot aşa, daca dau iarasi faza lungă...înnebunesc Ca să pot folosi farurile, am scos alimentarile de pe motorase. Însă totuşi aş vrea să pot folosi la nevoie şi acel reglaj pe faruri, când se schimbă încărcătura maşinii. Ştie cineva cum aş putea să le reglez corect? Eventual o recomandare pe cineva din Constanţa, cineva care să aibă habar... Mulţumesc anticipat.
  2. Excelent, ce sa zic!! arata ca noi ... merita efortul... Nu ma asteptam sa iasa asa bine. Ramane sa punem si folia saptamana viitoare si am incheiat capitolul faruri. Ma bucur ca te-am gasit si ca am rezolvat si aceasta problema. l.e. sa nu uit... ai avut multa rabdare cu ele, ceea ce s-a vazut in rezultatul final. Multumesc!!
  3. sunt interesat si eu de polisat faruri la matiz... si mai am si altele. cam cat este un pret la ambele faruri? daca nu se poate in forum, e ok si in privat un raspuns. multumesc!
  4. imi cer scuze. am postat unde nu trebuia... aveam prea multe taburi deschise si le-am zapacit...
  5. Doar ce am comandat ieri 4 anvelope de vara, Debica Passio 2, cu 130 ron/buc. Totodata am comandat si 4 jante otel KFZ 2910 (131 ron/buc cu reducere 10%)... Transport gratuit, eu fiind din Constanta, ei de pe la Ploiesti parca. Astept sa soseasca, marti, si revin cu "impresii" . Nu stiu daca ajuta pe cineva si daca e comform regulamentului, dar daca este cazul va recomad site-ul de unde am dat comanda... Sincer, m-am uitat in ultimile 2 saptamani si nu am gasit mai iefin, nicaieri. Cu alte cuvinte, 4 anvelope Debita si 4 jante otel KFZ 2910, aprox 1000Ron si transport gratuit.
  6. Brembo, 70Ron perechea. Mi le-a recomandat un coleg de munca. Probabil pe spate tot cu marca Brembo am sa merg... Dupa 7000 km sunt multumit de ele.
  7. La ultimul schimb, facut in octombrie, am pus GM 5w30. Am verificat acum o saptamana (7mii km facuti) si am constatat ca nivelul era la apox. 2 cm sub nivel... si am completat cu restul care-mi ramasese, 250-300ml. Acum nivelul este la punct.
 

×
×
  • Create New...