Jump to content

SoriNn

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About SoriNn

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Spark
  • An
    2007
  1. Inca ceva , stie cineva cum se poate scoate un sony cdx gt20 ? Vorbesc inafara de ideea cu clemele alea . Se poate baga mana si sa fie impins din spate ? daca da , pe unde sa bag mana ?
  2. M-am uitat acum si e un fir maro si unul galben . Duminica o sa le tai si sa pun niste boxe vechi sa vedem cum se aude . Nu stiu daca ai inteles , la mufa iso sunt puse , problema era ca nu stiam daca pot folosi firele alea sau sa trag altele . ( cele de pe polita din spate de la portbagaj)
  3. Am mufa originala , nici nu am umblat la ea , o sa fac o poza diseara sau maine cred . Nu stiu sigur daca pot face , e intr-un unghi destul de... fara lumina deci nu o sa iasa clara .. Intrebarea era daca trebuie sa tai firele direct unde intra in mufa sau pot scoate mufa cumva .
  4. Si firele din spate le tai fix unde intra in mufa nu ? Dar mufa aceea nu se poate scoate ?
  5. Chiar in altex ma gandeam sa merg , dar se pot gasi niste boxe cu bass decent la 10cm ? Sau chiar trebuie sa ma chinui pentru a cumpara/face o polita din pal ? Inca ceva , mufa iso e una normala ? Sau e ceva mai altfel decat cele generale ? As vrea ca in ceva timp sa-mi iau un pioneer , acum am un sony gtx-20 si nu stiu daca merge direct mufa iso din sony in pioneer . Are altfel de mufa pioneer -ul ?
  6. Pai si cu mufele cum e ? Merg la orice boxe ? Nu m-am bagat sa le desfac , sunt prinse cumva pe acolo . Se pot gasi niste boxe de 10 cm cu bass mai decent ? Pai si mufele alea sunt bagate in mufa iso din fabrica? Nu am montat eu cass-ul si nici nu ma bag la el pana nu am un motiv mai bun .
  7. Adica nu este cat de cat izolat ? Daca sa zicem cumpar niste boxe de 17 cv ovale ( pentru bass ) , si fac o polita din pal , fixa pe inchiderea portbagajului nu o sa am un bass ceva mai sanatos ? Ai vrut sa spui ca nu este izolat bine sau altceva ? Am vazut ca sunt niste mufe la suporturile alea de forma, alea ce rol au ? Nu am stat sa le desfac dar ar fii util sa stiu .
  8. Bun . O alta intrebare , vad ca ai tot de 0.8 ca si mine . Pe polita aceea din spate de la portbagaj se pot gasi niste boxe decente care sa fie de aprox 10cm ? Imi poti recomanda ceva ?(cam 50w sa fie puterea lor) Si sa fie dintr-un magazin mai aproape de mine , gen Selgros, Metro , Flanco ,altex.
  9. 8w ? Nu are cum , la un casetofon de 45 w il duc pana in 30 din 40 la volum , fara bass logic . Si cu bass +2 merge pana in 25 . Are cum sa aiba 8w ?
  10. Poate sa-mi spuna si mie cineva ce putere au boxele de pe fata din fabrica la spark ? Nu vad cum le-as putea vedea , capacul cu sita care este pus nu merge desfacut( nu usor cel putin )
 

×
×
  • Create New...