Jump to content

horce40

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About horce40

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    buzau
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    bz 30 lau
  1. salut la mine problema sta cam asa:pornesc si o las pe loc la relanti si peste 20 minute (cam asa) incepe sa se ridice acul daca stau pe loc se ridica normal pana la jumate si porneste termocupla ...dar daca plec cu masina scade cam la sfert de ceas si acolo sta ori cum as conduce .. ce poate sa fie de nu sta si in mers la jumatate . mentionez ca am schimbat termostatul in vara si era made in germany mai concret de opel... deci pe loc totul e normal insa in mers scade la sfert ceasul la temperatura ...ce poate fi????
  2. salut ! mie nu mi se ridica ceasul la apa la jumate adica acolo unde trebuie sa stea decat daca merge la relanti motorul si stau pe loc !! daca plec cu ia scade apa cam pe la un sfert asa. i-am schimbat si termostatul si tot asa face . poate cinwva sa-mi spuna si mie cum sa fac sa stea la jumatete(90) ? multumesc!!
  3. salut am si eu o problema cu aprinderea.la mine. pornesc dimineata merg i-mi fac treaba si opresc.daca stau peste juma de ora adio invarte si nu da scanteie am cumparat bobina de inductie noua a mers o perioada iar acum face la fel. daca iau bateria sau i-i iau plusul pe timpul noptii dimineata porneste dar daca s-a incalzit si am oprit-o si stau peste jumatate de ora nu mai porneste am schimbat bateria cu una noua la fel face nu mai stiu ce sa-i fac uni spun ca ar fi delcoul dar daca mie nu-mi vine curent nici in bobina de inductie are vreo legatura cu delcoul adica nu trece tensiunea prima oara prin bobina?? va rog daca ma puteti ajuta ca eu nu mai stiu ce sa fac ...multumiri anticipate!!!
  4. da ..deci daca iau borna de la masina seara dimineata porneste la prima cheie si cum pot sa controlez si unde e bobina senzor ca chiar acum am fost si i-am dat o cheie si la fel; pun contactul se aprind martori in bord pompa se amorseaza dau la automat cupleaza electromotorul invarte motorul da nu porneste !! am luat bateria si am pus-o peredresor si ...e plina bateria nu stiu ce dracu sa mai fac m-a disperat..va rog daca ma puteti ajuta ? va multumesc!!! bujiile schimbate bobina inductie noua ce conectori sa controlez!! daca ma puteti ajuta!
  5. cineva ma poate ajuta...??? iar mi-a facut am plecat cu ea dimineata precizez ca am avut luata borna de la + de la baterie o pun dimineata si porneste iar cand oprewsc si stau vreo 30 min si dau sa porneasca adio ...invarte electromotorul dar nu pornestea mai patit cineva asa ceva ?? pompa merge si precizez ca am si gpl cielo 96...nu vine curent la bobina de inductie am controlat cubujia ce poate fi ...??
  6. salut...deci aceiasi problema am si eu...odata o ia dupa nu mai pornestesi dau la automat se invarte dar nu da scanteie. ce pot sa fac la electromotor pare a fura curent !! Daca atunci cind dai la cheie se invirte motorul si nu ii da 'scinteie' ca sa o ia se poate sa fie ceva de la electromotor. Si chestia asta nu prea este de la temperatura.. este doar o iluzie... ... parerea mea. Si eu am avut aceeasi problema. Intorceam cheia in contact... se auzea pompa de benzina cum trage benzina...deci pompa nu are nimic... dadeam de cheie sa ii dea 'scinteie'... si nimic... invirtea motorul...dar nimic...nu i-am dat mai tare la cheie si sfatul meu este nici tu sa nu ii dai la cheie mai mult pentru ca strici alte alea... ... in final .. la mine a fost electromotorul pe care l-am reparat... dar printre altele am schimbat si 'starterul' care se afla pe electromotor, dar se pare ca l-am cumparat defect ..fapt pentru care trebuie sa mai fac o vizita la doctor ca nu porneste asa cum imi place mie... PS: Bine ai venit pe forum si nu uita sa iti completezi profilul !!
 

×
×
  • Create New...