Jump to content

OctavAndrei

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OctavAndrei

  1. Salut. Am ajuns la a doua revizie si nu mi-a aparut nimic in bord, nici check service nici nimic. Stie cineva daca de regula apare sau daca masina nu este prevazuta sa iti spuna cand trebuie sa te duci la revizie ? Mentionez ca e vb de un Cruze pe benzina.
  2. Salut. Mai face si la mine treaba asta si am dus-o la reprezentanta si mi-au spus ca e normal sa faca asa cand e rece si pe injectie pana isi regleaza nush ce p-acolo (mi-au spus ce dar nu am retinut). Problema asta e doar la benzina. Dar nu stiu de faruri ce ai u ca la mine nu isi modifica intensitatea. Sta putin la 1000 rpm apoi isi revine Pentru cei care au Cruze pe benzina, sunt la a doua revizie (cea de 30.000) si problema e ca nu imi apare nimic in bord, nici cheitza de service, nici oil life nici nimic si nu mi-a aparut nici la 15.000. Voi ce stiti, oare e din calculator, trebuie sa ti-o activeze cei de la service sau masina nu este prevazuta cu asa ceva ?
  3. Salut. Vreau in primul rand sa salut toti posesorii de Chevrolet Cruze iar in al doilea rand am o mare nelamurire. Mi-am comandat de pe okazii SISTEM UNIVERSAL FOLLOW ME HOME pentru a-l monta pe masina cand o inchid si-o deschid din telecomanda. Problema e urmatoarea: nu se pricepe nimeni sa mi le monteze. Stiu ca masina deja este echipata cu un sistem apropiat dar nu este de folos in momentul cand o deschizi din telecomanda. Ea este proiectata sa stea farurile aprinse noaptea in momentul in care opresti motorul si deschizi usa insa cand vrei sa pleci noaptea...luminile nu se aprind. Asta e motivul pentru care mi-am comandat sistemul mai sus mentionat. Mentionez ca in loc de proiectoare am leduri de fabrica si intentionez sa le pun pe pozitii si asa zisele "proiectoare". Am comandat si eu huse exact ca astea de la reprezentanta de la Chevrolet. Sincer, nu sunt stralucite din mai multe motive: in primul rand cand le pui pe scaunele din fata arata ok dar dupa 2/3 zile de mers cu masina se cuteaza si incep sa iasa colturile si sa se mototoleasca si in final se desprind iar in al doilea rand daca ai pasageri in spate acopera cotiera cu sistem de depozitare si tre sa stai toata ziua sa freci fermoarul ala... In rest, pentru a proteja scaunele is ok...
  4. De unde pot achizitiona un filtru sport pt Cruze 1.6 L.S. ? Pot lua de la reprezentanta sau de pe net ? Ce imi recomandati ? Masina e inca in garantie si se apropie limita de 30.000 si trebuie dusa, pot comenta cei de acolo ceva daca nu e de la ei ? Multumesc.
 

×
×
  • Create New...