Jump to content

ted78

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ted78


  1. Matiz 1 la scara 1/43 as vrea si eu, nu am vazut macheta, am inteles ca ar exista scoasa acu ceva ani de o firma de asigurari, cu ochii mei am vazut o macheta scara 1/64 dar nu nemaipomenita. Orcum sunt interesat si eu.


  2. Orcum urari de la multi ani! amandoura si tot ce va doriti si sa fiti iubite. Eu dupa cum ati vazut in ultima vreme sunt mai mult prezent spiritual dar asta e daca si muncesti si inveti

    :mrgreen:


  3. Avand in vedere anvergura discutiilor apropo de lucrare, dupa parerea mea in planul vostru exista niste mici lacune:

    -nu a pomenit nimeni nimica de echipamentul de protectie: salopete casti manusi si ochelari

    -un membru desenator trebuie sa faca un panou pe care trebuie scris nr de autorizatie, termenele de incepere si terminare a lucrarii si beneficiarul

    -mie personal lopata si roaba mi se par rudimentare asa ca ar fi mai modern sa inchiriem o betoniera si un elefant (masina cu care toarna astia betonul la distanta)

    -tehnic vorbind baza poate fi facuta din beton, pt suprafata aia merge si fara armatura, dar elegant este sa fie montat si un strat de uzura din bitum, deci trebuia si o masina de turnat/compactat bitum

    -si nu in ultimul rand fiecare membru participant trebuie sa fie cu analizele la zi ca poate vine un inspector sanitar pacolo si cine stie ce amenda va mai da =))

     

    Si nu trebuie in nici un caz uitat studiul de fezabilitate, un studiu de impact asupra mediului si bineinteles angajarea unui expert care ne-ar putea consilia in privinta finantrilor, cine stie poate se poate obtine o finantare europeana?


  4. Ce pot sa iti spun apropo de dilema ta, am avut-o si eu mai in decembrie si m-am hotarat pana l aurma pt un megane 1.5 dci 100 cp in varianta middle si cu cev imbunatatiri. pe scurt are clima, gemuri elctrice pe toate usile 8 airbaguri pachet de drumuri grele mp3 plaier cruise control si limitator de viteza. am masina de 2 saptamani si am plimbat-o nitel. am deja 2000 km si sunt destul de multumit de ea, e bine dotata destul de sprintara pt un diesel si supereconomica, pe un drum de brasov sibiu si retor pe valea oltului nu a trecut de 4.4 si eram 5 in masina e adevarat ca nu am trecut de 2500 de ture pt ca masina era in semirodaj, orcum in oras in aglomeratie nu ia mai mult de 6 frecvent sub, deci din mica mea experienta ti-o recomand, am avut de la firma un 206 14 hdi de 70 cai cu care am facut 30 000 fara probleme majore, iar apropo de parbriz la peugeot am luat o piatre pe autostrede la 150 si a aparut o floare minuscula aproape insesizabila, deci si peugeotul e o masina buna dar poate e chestie de gust dar la breakuri eu prefer meganul.

     

    alx: Te rugam frumos pe viitor sa scrii ordonat si corect. Multumim!


  5. Placearea sa ne vedem exista, numai ca timpul este din ce in ce mai scurt, iar na prajiturile Iuluiei sunt motivul, asa ca incerc sa ma extrag din problemele cotidiene si sa ma mai prezint si io la ceava distractie ca de munca m-am cam plictisit. Orcum eu mi-am promis ca vin ramane as vad cat de parolist sunt :-?


  6. Cred ca vin si eu de ce scap in timp util si in totalitatea-mi facultatilor. abramburel poate ne uitam un pic si al firele mele ed ceas si nu mai vb de becul de la plafoniera iar despre solenta parerea mea proprie si personala e ca ar trebui upgradata la alta masina :D orce da NU DACIE, patriot nu?


  7. K am inteles deci nu ceasu e de vina ci cel care l-a montat recte eu. Orcum multumesc de constatare ne intelegem noi la urm intalnire si o sa ma apuc de cautat fire cu tensiuni sadisfacatoare pt monsieu ceas, dupa cum ti-am zis cele de la casetofon nu-i convin :-) si aveti si voi un pic de intelegere pt un biet medic care incearca sa opereze matizi.

    Si inca ceva de ce avea firele deja trase eu nu le-am gasit dar cred ca le-am cautat destul, dar orcum omul e supus greselii si eu sunt departe de a fi perfect.


  8. Care era treaba cu casca? Nu cred ca sunt inca in stare sa am urc pe motor, m-am operat acum 2 sapt, dar de ce motorul era adus pt initiere...  <img src= ("> de ce nu mi-ati spus ca daeam o tura cu toata placerea, ma sacrificam. In rest nu prea vad de ec as fi avut nevoie de casca ac pareti destul de pasnici (o sa vad de ce e asa la urm intalnire si dupa postul asta). Orcum mi-a facut placere sa va cunosc si daat viitoare poate chiar reusesc sa-mi conving plafoniera sa mearga :mda: . Pe sapt viitoare


  9. Si eu mi-am pus deschiderea din interior mescanica dar am facut urmatoarele, am bricolat maneru din interior pornind de la maneta existenta si zic eu mi-a iesit chiar bine si am cumparat cablul si elementul din spate de pe caroserie. Tipp pt ca cea de tico era mai ieftina am luat-o pe aia si am scos o mica bucatica din ea. S-a potrivit perfect.

 

×
×
  • Create New...