Jump to content

GECU

Membru în rodaj
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About GECU

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  1. Nu, nu are nici o alta problema masina, mergea totul foarte bine propietarul care a avut-o a comandato si i-a venit direct din coreea si doar la piata se ducea cu ea de 2 ori p sapt, adika are doar 94000 , de aceea am si intrebat pentru ca stiu ce masina este si intentia mea nu a fost sa scap de ea fara sa vad despre ce se poate realiza si sa iau una vai de capu ei sau una cu nr de bulgaria si e.t.c. Multumesc mult pentru sfaturi.
  2. Offf, banuiesc ca asta te/va ajuta mai bine, se poate inlocui suportu ala de tine radiatoarele de jos, se vede acolo unde este pus butucul, sau m-am gandit la o varianta care zic eu ca e mai fiabila (in afara de ,,remat" ) sa iau fata de la una de la dez taiata exact de unde imi trebuie mie, adica de sub parbriz???? Mersi, chiar am nevoie sa stiu ce sa fac, am avut oferte de a o vinde dar la pret care nu prea e corect. Apreciez un raspuns echilibrat si sincer. Scrie corect, pune majuscule, renunta la abrevierile IRC.
  3. poze sa desprins suportu brat inferior de pe planseu cam 3-5 cm, si lonjeronu sa rupt pe unde vine prins bratul de suspensie,. se poate face o reparatie, adika schimbat lonjeron si akolo cu suportu adus la nivel si sudat sau schimbat.???????
  4. buna seara, sper ca mai citeste cineva acest topic pt ca as cam avea nevoie de cateva raspunsuri. am avut un accident cu cielo si in urma acestui acident am spart la propiu 2 capete de pod si am luat 4 pomi de pe marginea santului grosi ca pe mana,.... in fine , intrebarea mea este urmatoarea, am lonjeronul rupt acolo unde se prinde capatul bratului de suspensie si sub picioarele pasagerului din dreapta este desprins de acolo cam 3-5 cm de locul unde era sudata partea ce precede lonjeronul. Am intrebat un mecanic si a zis ca se poate face daca nu are rugina acolo unde trebuie sudata si ca lonjeronul pot sa il schimb, dar alt mecanic mai in varsta a zis ca se poate face dar, mai greu este sa il ,,mai scoti la linie" si ca o sa imi traga intro parte si ca imi va toca si cauciucurile. As fi foarte recunoscator daca mi se vor da cateva sfaturi care sa ma orienteze in ce directie sa o iau . multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...