Jump to content

Lelouche

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Lelouche

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Da,o sa incerc sa o las mai moale cu "nervozitatea" masinii pina isi mai face rulajul si am sa incerc sa pun in practica sugestiile voastre de a ii da mai sus turatie...Are capacitate totusi mica motorul,desi eu imi inchipuiam ca fiind o masina "straina" si noua,mai merge sa fac "jonglerii" cu ea.Se pare oricum ca si-a mai dat drumul,acum o simt si eu mai bine.Pina acum cred ca mergeam oarecum cu ea si subturata si de asta e posibil sa am impresia ca merge ca melcu.Dar m-am prins ca trebuie s-o accelerezi ca lumea si in treapta inferioara de viteza. Asa,toate ca toate,da unde pot gasi si eu in Bucuresti niste elemente de tuning,ca sa zic asa? M-ar interesa un eleron si pleoape...si mai tirziu o sa vreau cred si temporizator de stergatoare,etc.Am gasit ei eleron si pleoape,la preturi bunicele,dar magazinele sunt prin Iasi,Brilad,Galati,Oradea...As vrea totusi sa gasesc prin Bucuresti...Stiti pe unde? Multumesc.
  2. Multumesc pentru sfaturi.Am sa incerc sa mai fac niste kilometri ca sa-si mai dea drumul.Deja sperante prea mari nu-mi pot face,oricum e mai mult o masina de oras.Cred ca o sa i-o las sotiei. Am mers si pe Tico,de firma,dar avea demaraj si toate cele.Un drum de Bucuresti-Iasi l-am facut cam in 4 ore,mergind chiar si cu 110km/h,si pe portiuni scurte si cu 120km/h (dar o apuca bataiala). Matizu nu pot sa inteleg de ce se misca mai incet.Oricum pina acum nu am avut probleme cu el si sper sa nici nu am. Astept in fapt sa-mi "fac de cap" cu un Opel Astra Classic II Caravan,si sa-i las sotiei Matizu. Multa bafta tuturor si la cit mai putzina probleme cu Matizu.
  3. Sal.Am luat un Matiz de o saptamina.Adevarat ca nu prea am apucat sa-i fac rulajul,ca sa zic asa.Am facut cam 160Km prin Bucuresti si un drum de Pitesti,dus intors.Partea care ma deranjeaza e ca de abia se misca masinuta.Greu te bagi intr-o depasire,greu ajungi la 120Km/h pe autostrada,iar spre 130km/h zici ca dirdaie masina de frig si vrea s-o lasi la 100km/h. Trecerea am facut-o de la Dacia 1310 cu GPL la Matiz.Cu Dacia aveam mai mult "curaj",in timp ce cu Matizu,parca plimb pisica.Nu sunt eu vitezoman,dar un pic de fortza nu ar strica nici la Matiz. Care e problema de fapt? De pilotare sau nu si-a "dat drumul" masina,inca?
 

×
×
  • Create New...