Jump to content

EVF

Membru
  • Content Count

    60
  • Joined

Posts posted by EVF


  1. Ei, nu-i dracu' chiar asa de negru... singura diferenta e ca acu' radarele se cheama peste tot "zone de danger" in loc de radar... problema adevarata este ca si-au cumparat radare mobile si le-au pus in masini banalizate care te trag in poza din mers, te trezesti cu "felicitarea" acasa si nici nu ai simtit nimic cand ai furat-o...


  2. Mie imi suna a dus cu presu' ca sa treaca timpul... Vezi sa nu fie un termen in care sa trebuiasca sa faci transferul de contract. Cel mai bine, daca zici ca fostul proprietar e jurist si i-a frecat déjà la icre, e sa il rogi sa te ajute sa o rezolvi... parerea mea!


  3. Eu inclin sa cred ca Citroen sunt cam varza la insonorizarea habitaclului (ultima experienta fiind un C4 Picasso in care nu prea ma auzeam cu nevasta daca statea in spate cu copiii... comparand, Renault e lux din punctulastta de vedere!).

    Apropo, cum se comporta cutia,schimba frumos sau smuceste ca si BMP6-le careeste pe Picasso?

    S-o folositi sanatosi!

     

    PS de ce nu o asiguri pe numele tau cu sotia "conducteur secondaire"?

    PPS de "deformatie" profesionala si io tot jurist sunt... da' sa stii ca nu toti sunt stricati la cap! :o fftopic:  <img src= ">

     

    Ar trebui sa ma mut in Belgia sa ma fac si nu stiu neerlandeza, numa' franceza si engleza...


  4. garaj la 1800€? Tare! Ma intereseaza sa cumpar si eu unul in Galati.

    Aici am dat pe el 22k€ + taxe...

     

    mr, vorbim de Romania parca... dar chiar si la Bruxelles daca ai o casa cu destula curte, il cumperi si il montezi mai ascuns, asa :mrgreen: ... omul zicea ca s-a mutat in afara Bucurestiului...

    Ma gandesc si eu ca o mana de caramizi/BCA-uri si un meserias sa le faca un garaj nu depasesc mult bugetul de super-cici-instalatii de incalzire!

     

    P.S.nu am stat sa caut prea mult preturi de garaje de asamblat, am pus o poza cu ce a gasit gogu' prima data, sunt sigur ca gasesti si mai ieftine si mai scumpe

     

    post-3520-0-15120900-1389089181_thumb.png


  5. Hmmm... La viteza aia din motociclisti ramane un piure de tomate... greu sa transplantezi ceva!

    Astia-s niste specimene care trebuie lasate fara permis pe viata si ascunsi bine, la racoare...

     

    P.S. cred ca mai multi soferi care nu semnalizeaza ca in Belgia am vazut numai in Romania :shock:


  6. Pai nu ar trebui sa te mire, ii cunosti!

    Parerea mea este ca sunt "zgarcomani" rau, dar intr-un sens mai complex al acestui termen.

    Iar sistemul de sanatate francez mi se pare unul foarte bun, insa, din pacate, au ajuns sa profite si mai ales sa abuzeze de el... iar boala de a primi totul "mura-n gura" nu e o inventie din tarile (foste) comuniste/socialiste!


  7. Mda... tu te-ai intoarce la Nice in conditii mai proaste, noi avem niste prieteni care s-au intors la Paris pierzand din punct de vedere financiar... pana la urma, tot strict subiectiva ramane alegerea... noua nu ne place nici Parisul, nici sudul (evident, ca sa locuim acolo, nu altfel)!

     

    Cel mai bun este cel unde sunt medici romani buni cu infrastructura frantuzeasca! :) )


  8. Salut, mr_ si mersi pentru impresiile impartasite!

    Sistemul de asigurari de sanatate/sanatate e comparabil cu cel francez?

    Tu la conditii egale te_ai intoarce in Franta sau ramai in Belgia? :)

     

    Eu in Belgia am fost anul asta prima oara vreo doua zile, destul de pe fuga, intr-adevar, la prima vedere par mai haotici dar mai simpatici decat francezii iar Belgia, nu stiu, mi se pare mai "agricola", mai "naturala/bio" :) ) decat Franta, inclusiv faptul ca am avut impresia aproape tot timpul ca mergem printrèo padure in care sunt orase, sate si sosele!


  9. Salut, Vaxxi

    Merci pentru aviz, incerc sa am parerea cuiva care a trait/muncit in ambele macar cativa ani, ma intereseaza in special Belgia pentru ca in Franta sunt din 2007 :) .

    Stiam ca mr_ a fost ani buni in Franta si apoi a plecat in Belgia, imi aduc aminte ca la vremea respectiva m-a mirat un pic ca a schimbat Franta pentru Belgia...

    Sunt convins ca o super oportunitate te poate determina, poate, sa locuiesti si in China, dar ma interesa la conditii aproximativ egale de buget, care este de preferat - din punct de vedere al impozitelor, asigurarilor (de sanate si celelalte) si nivelului de trai, in general.

     

    P.S. mai joci ways of history?

     


  10. Salutare

     

    Cam prafuit topicul, dar incerc, cine stie... mr_, daca ai un pic de timp, sau altcineva care a trait in Franta si in Belgia, spuneti-mi si mie, dupa parerea voastra, carre dintre ele vi se pare mai OK si din ce puncte de vedere, va rog.

 

×
×
  • Create New...