Jump to content

AlexClub

Membru în rodaj
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About AlexClub

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    B984ALD
  1. Salut , Multumesc mult pentru sfaturi mai ales pentru verificarea pe componente.Era de la modulul de comanda aprindere din delco(oricum nu inteleg cum pe masina cealalta a pornit ). Pret 300 lei dar s-a rezolvat problema .Am fost la service Radacini pe tester si aparea eroarea .Multumesc inca o data pentru ajutor. O seara buna!
  2. Revin cu o intrebare dupa multe search-uri pe net.La cielo din 96 exista senzor pe axa cu came sau pe vibrochen?Multumesc
  3. Cu contactul pus bobina primeste curent.Este posibil sa nu ii dea impulsul cat trebuie?Multumesc .Am mutat si bobina si delcoul le-am pus pe un alt cielo si pornesc .
  4. Salut baieti , Sper sa postez bine daca nu , rog un moderator sa mute topicul . Am o problema grava cu cielo al meu din 95 hb. Nu mai porneste .Am verificat si nu da scanteie in fisa centrala.Bobina de inductie ,delcoul au fost mutate pe un alt cielo si a pornit.S-au verificat toate firele ,sigurantele inclusiv firele de la calculator cu un vecin care este electrician si posesor de cielo si nu am gasit rezolvare .In bobina intra curent dar fisa centrala nu are curent .Orice sugestie este binevenita.Depind de masina foarte mult.Va rog mult sa ma ajutati cu sugestii. Mentionez ca fisele bujiile si motorasul pas cu pas (nu mai stiu exact cum se numeste ) sunt noi. Multumesc!
  5. Multumesc de raspunsul prompt .Ideea e ca baietii de la service-ul unde am schimbat au tras de roti sa verife rulmentii si au spus ca nu au joc .Intrebare exista sunet de la rulmenti fara joc?Multumesc! O sa ii schimb!!
  6. Salutare tuturor .Am o problema legata de un uruit .Mi-am schimbat de 2 zile cauciucurile cu cele de iarna si am facut si geometria.Inainte de schimbare si de efectuarea geometriei aveam un uruit in linie dreapta pe partea stanga luam viraj un pic stanga disparea uruitul daca luam dreapta era acelasi ca si cand as merge drept.Dupa schimbari nu mai am acel uruit decat in momentul cand virez dreapta oricat de putin .Ca sa detaliez mai bine sunetul e asemanator cu acela cand depasesti banda pe autostrada si intrii in cea de urgenta cand atinge cauciucul de denivelarile acelea ca sa te trezeasca in caz ca ai adormit la volan.Sper sa ma fi facut inteles nu prea ma pricep la mecanica.Astept cu nerabdare raspunsurile pentru ca directia la o masina mi se pare cea mai importanta ,Va multumesc anticipat!!
  7. Salut , Sunt noul posesor al unui cielo hatchback 1996 masina am cumparat-o acum 3 zile am facut schimbul de ulei filtru de aer si ulei pana acum toate bune si frumoase.Dupa schimbul de ulei am mers ceva km sa zic vreo 20 am ajuns acasa si in parcare am observat ca umplusem strada de fum fum albastrui mi se pare mie.Adoua zi dimineata am verificat uleiuiul si era peste limita de maxim .Masina in continuare scoate fum ziua nu este vizibil dar miroase in ultimul hal .Am rugamintea sa-mi spuneti ce trebuie facut si cu scuzele de rigoare nu stiu daca am postat bine sunt membru pe acest forum de 3 zile de cand mi-am luat masina.Multumesc pentru intelegere si sper sa gasesc o rezolvare cu ajutorul vostru .
 

×
×
  • Create New...