Jump to content

BMFB

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BMFB

  1. Eh .. eu dupa multe cautari .. mai ales autovit.ro am gasit espero asta de la o cunostintza .. stiu ce a facut cu el de nou .. si l`am luat la 3700 de Euro .. bani la care in targ nu gaseam un espero in aceeasi stare .. nici macar un cielo bun .. sunt extra multumit de el .. mai bag vreo 200 de euro in geamuri si parbriz .. si e totu` ok ..
  2. Ciao` .. tocmai mi`am cumparat un Espero din 99 cu 89.000 de km in bord reali` .. de la o cunostintza ma gandesc ca n`am postat bine aici .. dar cam la ce ar trebui sa ma astept poate pe viitor .. (probleme) Masina este in stare perfecta proaspat trecuta printr`o revizie amanuntita .. dar au mai ramas cateva "chichitze" care vreau sa le rezolv .. prima si cea mai importanta ar fi parbrizul care este crapat .. geamurile spate care nu vor sa se deschida (ceva obisnuit cu geamurile la daewoo din cate stiu) + o fatza de usa care se cam "balangane" si se aude putin in mers la gropi .. in rest motoru` e perfect .. tehnic e ok .. numai ca ma deranjeaza chestiile astea minore .. nu vreau sa am nimic in minus la ea .. Intrebarea mea este .. cat ajunge un parbriz si se merita sa iau SH sau Nou ? .. Mentionez ca nu am mai avut pana acum Daewoo de nici un fel .. si problema cu geamurile cam cum s`ar rezolva .. in rest merge perfect .. Thx ..
  3. Salutare .. nu`sh daca am postat unde trebuie .. tocmai ce am cumparat un Espero .. iar maneta de la semnalizare aceeasi cu cea de la faruri de altfel .. nu mai revine pe Zero dupa ce ies din curba si revin cu volanul drept .. ce trebuie schimbat sau "reparat" stiti cumva ?
 

×
×
  • Create New...