Jump to content

Suzuki_UC

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Suzuki_UC

  • Rank
    Forumist
  1. Suzuki_UC

    Motociclism

    Nu cred ca mai e kzul sa te scuzi... Eu m-am lamurit pe deplin... Esti un caz clasic " las' ca am timp, franeaza el..." Si mai sunt si alte cazuri renumite : - "Nu TE-am vazut !" (in cazul in care motociclistul ramane in viata), - "Nu L-am vazut !" (in cazul in care motociclistul a decedat), - "Hai dom'le ca ave(AI)A loc !" (idem) . . . e t c multumim de lamuriri "replica" !
  2. Suzuki_UC

    Motociclism

    Haide-ti mai CAPETE LUMINATE ( aici ma refer la voi cei care luati initiative ) faceti cumva si hai sa demaram impreuna o actiune comuna AUTO -- MOTO ... Cu siguranta va avea mult mai mult succes decat una venind doar din partea motociclistilor...
  3. Suzuki_UC

    Motociclism

    SUNT DEZAMAGIT ! Sunt dezamagit dom'le ca in loc sa tragem fiecare dintre noi concluziile care trebuie si sa incercam sa fim mai buni, nu facem decat sa ne instigam tot mai tare unii impotriva celorlalti... asta-i adevarul si asta-i motivul pentru care din zi in zi imi e din ce in ce mai frica de voi, automobilistilor, nu fiinca sunteti mult mai neatenti ca motoristii ci fiinca prindeti ura pe noi si o sa o sa ne "vanati" cu din ce in ce mai multa placere ! ?? E adevarat ca pe forumul motoristilor se vorbeste cam "ascutit" la adresa voastra dar nu credeti ca oamenii sunt stresati? nu credeti ca acei motociclisti se tem din ce in ce mai mult de viata lor din cauza unora dintre voi?? ia vizitati si voi sectiunea de accidente (fiinca la voi nu e o astfel de sectiune) si vedeti acolo cati dintre noi si-au luat-o , din ce cauze si care au fost urmarile ! Nu zic ca n-ati putea-o mierli si voi intr-un accident (ca e posibil) da cel putin cati dintre cei care sunt aici au avut cunoscuti care au patit-o? Pe cand dincolo va asigur ca marea majoritate i-au cunoscut pe cei care acum nu mai sunt printre noi si se simt si ei la randul lor cu o maaaaare "musca pe caciula" fiinca si pe ei ii pandeste in orice moment. Da dom'le sunt suparati, suntem suparati pe cei peste 90% dintre voi care ne fac zilnic necazuri pe strada si chiar daca ne vin in cap tot felul de metode de a-i pune la punct mai mult sau mai putin ortodoze, pana acum n-am auzit de soferi batuti in schimb am auzit de campanii de sensibilizare a soferilor... de asta am spus mai devreme ca ar fi bine sa ne unim impotriva extremistilor din ambele tabere si sa ne facem viata mai usoara tuturor... dar spre dezamagirea mea (si a altora ) totul se indreapta in JOS !
  4. Suzuki_UC

    Motociclism

    Salutare! Ce as putea sa spun in primul rand decat ca ma bucur tare mult ca si "printre voi" exista oameni care sa gandeasca astfel... eu am patit la fel ca in cazul d mai sus http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...?showtopic=9935 si asta a fost lucrul care mi-a atras atentia asupra discutiei voastre, de aceea as vrea sa imi exprim si eu cateva idei. Am vazut undeva pe thread pe cineva care spunea ceva d 2 tabere, motoristi si automobilisti si e adevarat, ce e mai trist e ca fiecare isi face o parere si o convingere despre ceilalti si pot sa va spun ca parerea noastra despre voi (la general) e din zi in zi mai proasta. Ceea ce s-a discutat pana acum aici mi-a facut o impresie buna pentru ca am gasit si oameni care sa analizeze anumite probleme si "din punctul nostru d vdr" ceea c imi da sperante ca relatia dintre noi nu este chiar o cauza pierduta Ar trebui sa incepem sa discutam mai mult intre noi si sa ne spunem mai des of-urile pentru ca fiecare sa incerce sa schimbe ceva in mentalitatea sa. noi motoristii avem foarte mult de furca cu cei care pur si simplu isi bat joc de tot ce-i inconjoara cata vreme sunt la volan (chiar si al unei dacii din '80) si adevarul e ca suntem inca prea putini sa putem lupta impotriva lor... si mai stiu ca majoritatea motoristilor au permis B si conduc fregvent autoturisme, camioane dar printre voi 90 % HABAR nu au cu c s mananca motocicleta ( ex. initiatorul temei, care ne zice ca de azi incolo o sa se fereasca d noi) lucru care e sursa greselilor si razbunarilor pe care acestia le fac la volan. legat de ceea ce spunea SBZ daca nu punem cat mai multi umarul sa schimbam ceva, o sa se ajunga la o batalie la propriu, anul asta au murit multi dintre noi , ne e frica tuturor ca data viitoare putem fi chiar noi si asta deja ne-a facut sa incepem propagande cu fluturasi, manifestatii etc, dar va zic inca o data, suntem prea putini daca nu avem sprijin si din partea soferilor respectabili, fiecare "tabara" are uscaturile ei dar soferii "uscati" sunt covarsitor mai mari si pe deasupra, ei sunt ucigasii. Noi incercam pe cat posibil sa ne facem ordine in curtea noastra si ii excludem complet pe cei care ne fac d rusine pentru ca din cauza cascadoriilor lor, noi suntem cei care simtim urmarile si anume razbunarea vreunui sofer umilit de vre-un zmeu. Mai sunt multe de zis si as vrea sa cred ca pe viitor din ce in ce mai multi soferi vor intra pe forumuri moto pentru a trage si alte concluzii in afara de oftica pe motociclistul "care poate mai mult" !
 

×
×
  • Create New...