Jump to content

sanctos

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sanctos

  1. Problema a fost identificata pana la urma după deschiderea motorului. Asa cum suspectam și cum au patit și alții cu aceleasi simptome, supapele pe evacuare erau duse. Mai exact 2 la număr. Erau ovalizate și prezentau fisuri (vezi imaginea cu una dintre ele) Sunt ferm convins ca mersul pe gpl a fost de vina.
  2. Din păcatem, in Timisoara, nu am găsit un mecanic sa facă testul de compresie asa cum spui. L-am făcut la reprezentanta unde l-au făcut cu motorul cald și iesit bine. Mi-au sugerat sa schimb bobina. La alt service acelasi lucru doar ca s-a schimbat senzor de temperatura și clapeta de accelerație în cele din urma. Al 3-lea service mi-a reglat culbutorii (care mai fuseseră reglati)
  3. Am reglat cachetii de 2 ori in decurs de 2 ani. Dar degeaba. La mine problema e mai veche si din cauza ei stau cu masina de 3 ani mai mult in parcare. Acum cativa ani, am mai găsit pe un forum pe cineva cu problema asta și zicea ca tot o rectificare de supape a rezolvat problema. Masina era tot cu GPL ca și a mea. Probabil voi merge la mecanic sa cer aceste lucruri.
  4. Ai rezolvat problema pana la urma? Am aceleași simptome și nici eu nu i-am dat de cap. Am schimbat clapeta de accelerație, bobina, bujii.
  5. Ai rezolvat problema pana la urma? Am aceleași simptome și nici eu nu i-am dat de cap. Am schimbat clapeta de accelerație, bobina, bujii.
 

×
×
  • Create New...