Jump to content

totomarijuana

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About totomarijuana

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    buzau
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    '96
  1. Aveti idee careva pe un cielo('96, 1.5, GLE, full) ar putea fi copatibile injectoarele cu unele de dacia supernova(siemens)?
  2. In primul rand vreau sa cer scuze moderatorilor daca postez gresit. O alta problema de fapt doua probleme imi cam da batai de cap la al meu cielo ('96, 1.5, benzina, GLE, full, 168mii km), in primul rand imi porneste cam greu motorul la prima cheie, al doile rand cand cand ajunge la temperatura optima de functionare atunci imi apar problemele: incepe sa imi intrerupa f rau motorul, "imi da in nas", iar in momentul cnd o las pe liber sau calc ambreiajul(in timpul mersului vb) mi se opresti motorul. Specific ca: am schimbat iac-ul, fisele si bujiile si reset la ecm. Cea de a 2 problema este: cateodata mi se aprinde martorul galben in bord care imi indica o problema la motor. Din acel moment (cand se aprinde martorul) masina merge perfect fara nici o mica problema. Mecanicul care mi-a schimbat iac-ul a spus ca e o problema pe partea electrica,din acest motiv mi se aprinde acel martor. Voi ce credeti ca ar putea fi? Multumesc pt rabdarea acordata de a citi topic-ul meu cam lung!
  3. Ms mult! Ma ingrijora faptul ca(am citit undeva pe aici pe forum) e posibil ca pompa sa lucrezi sub presiune,sau ceva de genul, si sar face un fel de vid in rezervor, iar eu (trebuie sa recunos ca(,) cunostintele mele despre mecanica sunt cam minime) imi faceam probleme sa nu afecteze la ceva. Multumesc inca o data!
  4. In afara de acest fapt(evaporare), ar mai putea cauza si alte simtome?spre exemplu presiune insuficienta in rapa de injectoare? Multumesc!
  5. Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu urmatoarea intrebare: la un cielo('96, 1.5, gle, 8valve, 167mii km) care senzor ii este echivalent senzorului de la arbore motor al unui opel vectra? Ma poate ajuta cineva?MULTUMESC!
  6. Intrebare: este vreo problema daca nu am deloc busonu la rezervor?(cielo '96, 1.5, GLE, full). Multumesc mult!
  7. Salutare tuturor!sunt nou pe forum si imi cer scz pt eventualele greseli! Intrebarea mea este: unde pot pune si eu tester-ul pe un cielo in buzau, si cam cat m-ar costa? Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...