Jump to content

b34nru

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About b34nru

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    BUCURESTI
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    TICO
  • An
    2001
  1. Imi e teama sa nu crape iarasi miezul de textolit. toate garniturile sunt noi. si tot curge. o sa strang maine cu ...SETE
  2. Pompa mea de benzina a avut aceeasi problema. S-a rezolvat. Am schimbat-o. Are un orificiu pe care initial curgea uleiul. Am fost nevoit sa o schimb. Acest orificiu are rolul de a evacua benzina patrunsa accidental sub membrana(aca se rupe membrana) si de a nu o lasa sa se amestece cu uleiul. Multi proprietari de Tico ignora problema si obtureaza orificiul. Si de aici apar problemele. Daca pierde ulei e ok. Poti ca solutie de compomis sa infunzi orificiul. Dar daca o sa curga benzina pe acolo e f periculos. Curge in cantitati mari. Si in plus mai intra si in baia de ulei. Oricum e bine de mirosit filtrul de ulei cand il schimbati. Sa nu miroase a benzina. O pompa noua costa cam 420 000. Se schimba extrem de usor. Ar fi indicat sa urcati masina cu spatele pe o rampa. Se lucreaza mai usor cand e inclinata si pierdeti mai putin ulei pe acolo. Eu am schimat pompa dar am in continuare o problema. Mi se scurge ulei pe la garniturile ei. Am schimat si distantierul (din textolit) ca era crapat si tot mi se prelige ulei. E adevarat ca foaret putin dar in timp se aduna.
  3. Termostatul? sau sonda de apa?........... sa nu il schimbi degeaba. Apa o indica oricum mai greu. Adica iarna parca nici nu ar incalzi apa. Am inteles ca e normal sa indice asa. Incearca sa faci un reglaj la CO.
  4. Eu am cumparat masina cu GPL pe ea si sunt f multumit. Ideea e ca o pornesc pe gaz si merge perfect. Si asta iarna tot pe gaz la - 15 grade pornea la a 3-a cheie scurta. Am cu ea 30 000 km si merge perfect. Asa ca nu vad de ce se spune ca TREBUIE pornita pe benzina. Si ca o culme a ridicolului am probleme chiar cu piesa nefolositoare... pompa de benzina. Improsca benzina pe la orificiul de sub ea. Am schimbat-o si apoi am constatat se scurgea ulei pe acolo. Acum dupa ce am mai schimbat una (420 000 lei una noua) mi se scurge uleiul pe la garniturile pompei. Dar e o scurgere f mica. Nu stiu cat sa strang ca intre garnituri e un distantier din textolit.
 

×
×
  • Create New...