Jump to content

raven

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About raven

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    buc
  • Din
    Bucuresti
  1. raven

    Motociclism

    si vreau sa mai spun un lucru .din cauza agomeratiei veti vedea ce amploare o sa ia mersul pe moto,ca peste tot in europa.in 2002 erau 320000 moto;2003 510000 moto 2004 880000 moto in ro.deci ideea este ca soferii auto vor trebui sa se obisnuiasca cu motoarele vrind nevrindsi sa convietuiasca impreuna.in momentul in care se va pune la punct un nou cod rutier adevarat si amenzile vor fi foarte mari ,la fel ca in occident ,veti vedea ca nu vor mai apare astfel de situatii nici din partea moto nici auto.ptrca nu vor putea suporta financiar teribilismele.
  2. raven

    Motociclism

    Concluzia mea este ca: Motoristii tot ma injura prin definitie pt ca sunt conservar si nu sunt ca ei asa ca daca tot ma injura sa stiu si eu de ce , ii voi stinjenii cit voi putea fara sa incalc legea ( prea mult ) si poate voi reusi chiar sa fac un dispozitiv care sa departeze oglinda de caroserie tocmai cind trec ei pe acolo . ei uite atitudine de sofer. bravo imi place gindirea ta.ce ai zice tu de exemplu ,mergind pe ideea ta ,cind tai calea unui motociclist,din neatentie sau alte motive,respectivul moto sa nu te mai injure ,ci sa opreasca si sa te calce in picioare.crezi ca atitudinea asta ajuta la ceva? eu nu cred si imi pare rau ca exista astfel de soferi care gindesc asa.
  3. raven

    Motociclism

    salut.am citit cu mare interes topicul asta. sunt posesor si de masina si moto.as dori sa spun si eu ceva fara suparare 1 afarcas. sincer nu ai dreptate privind legea de la noi cu ce ai spus in raspunsul tau. respectivul (sofer matiz) a gresit si cu asta. nu a acordat prioritate, iar chestia aia cu viteza, a fost cineva cu radaru acolo? deci este relativa. sincer eu sa fi fost gabor ii luam carnetul soferului de matiz si il mai puneam sa dea scoala si spun asta ptr. ca din cauza neatentiei au murit multi oameni. acelasi lucru il faceam daca in loc de matiz era un moto. ce este cel mai grav la noi in rom, nu este viteza cit neatentia la volan si incalcarea normelor de prioritate si capacitatea soferilor de a aproxima viteza cu care merge un vehicol pe drumurile publice. iar chestia cu datu la o parte - citeste reg. toata lumea merge in banda 1 ai trecut in banda 2 ca sa depasesti si apoi treci in banda 1 nu ramii in 2 sau mergi incet in banda2 chit ca tu mergi reg cu 50 nu toata lumea din spate trebuie sa mearga ca tine ,o fac pe pielea lor sau au vro urgenta. VAXXi: când mai scrii, pune spaţii între cuvinte. Mesajul ăsta l-am editat eu ca să fie mai lizibil !
 

×
×
  • Create New...