Jump to content

carabina05

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About carabina05

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/15/1987

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Botosani
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Leganza CDX
  • An
    1998
  1. Multumesc mult Salex pentru raspuns, deci e de rau sa mai confruntat cineva cu aceasta problema? se poate aproxima un pret la piese cu tot cu manopera?
  2. va salut colegi! intampin o problema la leganza mea ... se aprinde becul de la ulei in bord dupa ce merg cu ea. la rece nu se aprinde doar dupa de fac cativa km. si nu sta aprins doar palpaie cand sta la relanti, cand o turez se opreste din palpaiala. ce ar putea fi? (precizez ca nu se intampla mereu). eu m-am mai documentat inainte sa va intreb si am verificat pe acolo pe unde se toarna ulei in motor si cand deschid busonul se vede ca ajunge ulei sus. uleiul este la nivel. e posibil sa fie senzorul de presiune?
  3. Adiu74 sa ne ții la curent cu ce faci la masina. Sunt foarte curios cum se rezolva problema.
  4. Verifica toba intermediară, catalizatorul, evacuarea in special. Asa am pățit si eu la fosta masina un BMW aveam un tampon de cauciuc rupt si pierdut. Asta e varianta cea mai simpla. Cea mai complicata si complexă ar fi cutia de viteze.
  5. Asa aveam si eu si nu pornea. Dupa ce am mai adăugat a luat-o.
  6. Salut adiu74! cu aproape aceleași probleme ma confrunt si eu. Cu pornirea eu cred ca am rezolvat trebuie sa am in rezervor mai mult de un sfert ca sa porneasca (daca scade sub un sfert nu mai pornește). Cu martorul de la abs are un circuit nefuncțional (cel puțin asa mi-a spus mecanicul). Iar cu ventilatia asa e si la mine dar am citit aici pe forum ca e destul de complicat ar trebui curățat caloriferul. Daca rezolvi din probleme împărtășestele cu noi. Si încearcă sa mai pui benzina in rezervor poate e ca la mine.
  7. Salut Sergiu! Mulțumesc mult pentru răspuns. Nu are gpl, nu vreau să-i pun, îmi doresc și îmi place să o păstrez cât mai originala, cum a ieșit din fabrica. O sa incerc sa verific tot ce mi-ai zis. Doar ca aici in botosani nu prea am cu cine lucra toți se uita ca la ozn. Nu se baga la leganza si mai ales cu cutie automata.
  8. multumesc de raspunsurile de mai sus. acum va deranjez cu alta problema cu care ma confrunt dimineata la rece nu porneste sub nici o forma. (((((((((( de 2 ori a ajuns tractata in service-ul auto la care merg. acolo mi-au schimbat pompa de benzina, bujii, verificat fisele,schimbat garnitura de la capacul motorului pt ca se prelingea putin ulei spre bujii si credeau ca e o posila cauza (nu a fost asta).bateria este buna dar am incercat si una cumparata recent (fara efect). la recomandare unui amic am scos mufa de la senzorul de temperatura de pe motor dar nu are nici un efect tot greu porneste. un alt amic imi indica sa verific bobina de inductie... sa mai intalnit cineva cu problema asta? ma poate ajuta cineva cu vreo idee? o recomandare???
  9. Buna ziua! sunt proaspat proprietar de leganza si as vrea sa va deranjez cu o intrebare. stiu ca pt unii din voi o sa para o intrebare copilareasca dar e prima mea masina cu cutie automata (hidramata). intrebarea este cand se folosesc treptele 1, 2, 3, de la cutia automata. am cautat pe net dar nu am gasit nimic legat de cutia de pe leganza. am mai condus un espero hidramat dar avea doar 2, 3 si D. si acolo am inteles ca treapta 2 e pt urcat muntele, treapta 3 e sport. dar legat de leganza nu am gasit nimic.
 

×
×
  • Create New...