Jump to content

sank

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sank


  1. Salutare, si pot sa va spun, fratilor ! Am fost prima oara la o astfel de intalnire, iar aprecierea mea este : cool, super, beton, si alte asemenea epitete la moda printre pustani. Nu banuiam ca poate fi o asemenea legatura intre niste oameni, initial straini, dupa care, adevarati prieteni. Despre carte ce sa spun, dar despre autor... Bravo tie, Obi! Ai reusit sa imbini stilurile, vorbele, fiecarui personaj intr-o "cronica de familie". Asa ceva am mai citit la Jerome K. J. Joia viitoare ne mai intalnim, nu?

    Multumesc celor care m-au intampinat si ulterior m-au facut sa ma simt de-al casei: Obi, Ileana, Zmeu, Senna, Sharpe, baiatul cu scuter Gilera,( scuze ca nu ti-am retinut numele) si toti ceilalti membrii ai Clubului, pe care ii salut si astept sa-i revad data viitoare. :osanale:


  2. Bogdan si Zmeul Cel Rau spun ca as fi ratat parcarea; care parcare pt. Dumnezeu, ca am dat ocol cladirii (pe jos ) de 4 ori, incat la un moment dat se uitau lung la mine si jandarmii si m-am uitat atent dupa masinile noastre. Daca ar fi fost cineva l-as fi vazut, asa cum i-am vazut si pe cei cu Opel, etc. Oricum, ora 8 seara, acum cand se intuneca devreme ...Incercam joia viitoare la 7 seara si spuneti-mi care este parcarea, asta daca avem una pe care o folosim frecvent ?

    Cine zice ca a trecut pe acolo, poate a vazut un Lacetti negru parcat in stanga intrarii in Sala.


  3. Alin75, Alinutz, Dann55 si voi toti care va agitati sa stabiliti un consum pt. lacetti 1,4 sau 1,6...ok. Ce se intampla cand constatati ca are un consum peste aprecierile voastre ? Va ingrijoreaza pt. ca veti cheltui mai mult pe benzina sau ca consumul (cacofonie ?) se datoreaza unei probleme mecanice ?

    In cazul primei situatii, ce facem, nu mai mergem cu masina ? Aiurea, imi place sa conduc si am nevoie de masina. O problema ar fi daca se confirma cea de-a doua situatie; dar eu nu cred. Inchipuiti-va cum e sa conduci in Bucuresti la ore de varf 7:00-9:00 si 16:00-18:00, credeti-ma ca uneori nici nu apuc sa schimb a doua si iar opresc,...teroare!

    Intrebare: sa merg cu metroul ? :/


  4. Alinutz, nu, nu aveam AC-ul pornit. Pur si simplu dupa ce se incalzea, se intampla ce am povestit.

    Dar, in alta ordine de idei, vad ca majoritatea aveti cunostinte avansate in ceea ce priveste electronica, macanica... autoturismului in general si a Chevroletului in particular, fata de mine care sunt doar un "utilizator", desi am state relativ vechi de conducator auto (din 1989).

    Cine are Lacetti Sedan, si nu numai, poate sa-mi spuna la ce valoare este normal sa indice turometrul la ralanti ?. La ce interval de timp se curata filtrul de AC si cum ?. La ce turatie este bine sau indicat sa schimbi viteza ?

    Multumesc. :osanale:


  5. Alin75, am avut si eu aceleasi simptome si le-am remediat la dealer "Radacini". Iata cum a decurs lucrarea:

    a venit electricianul ( nu un mecanic auto ) cu un aparat ceva gen "laptop", l-a conectat la o priza sub volan ( habar n-aveam ca exista asa ceva acolo ), a apasat niste butoane ceva... si gata. La inrtebarea mea mi-a raspuns ca a treebuit sa reseteze niste parametri. Dupa aceea, seful de service a testat masina in trafic, mi-a adus cheile si totul a fost ok. Mi-a spus ca resetarea este necesara pt. a putea sa mergi cu masina in oras subturata,... si fie vorba intre noi asa si mergem.

    Nu am spus ce model am, iata: Lacetti CDX 1,6 Platinum cutie manuala, luat in februarie ac. :D

    in rest sunt f.f. multumit

 

×
×
  • Create New...