Jump to content

Albert Premium

Partener Comercial
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://romana.albert-premium.com
  • Gender
    Female

Profile Information

  • Din
    Targu Mures
  • Auto
    Citroen
  • Model
    Berlingo
  • An
    2005
  1. Rog cei interesati sa intre pe site-ul nostru: http://romana.albert-premium.com/ , sa acceseze sectiunea de Configurator si sa trimita o cerere de oferta. Preturile va vor fi comunicate prin mail, intr-o lista completa cu toate tarifele/ toate colectiile de huse disponibile. Desigur ca la aceste preturi se va scadea 8 %, procent aferent reducerii acordate membrilor forumului. Va multumim si asteptam mailul dvs. Larisa (Sales Manager)
  2. Chiar daca scaunele sunt la fel, pentru moment nu exista poze cu huse pentru modelul respectiv dar consider ca va puteti face o parere despre produs in urma vizualizarii restului de poze din Portofoliu.
  3. Buna, Daca sunt gri inseamna ca pentru moment nu exista poze cu produsul montat (adica cu huse) dar tiparul digital exista pentru modele respective din moment ce apar in portofoliu. Acelasi lucru se aplica si pentru Chevrolet Epica si Kalos precum si pentru Jimny. Larisa
  4. Societatea noastra comercializeaza peste 2000 sortimentede huse auto la comanda, utilizand aceleasi materiale de tapiterie ca si lamarile grupuri de automobile din domeniu (Skoda, BMW, Audi, etc) Husele comercializate sunt testate de TUF – Süd pentrudeclansarea corecta a airbagurilor, husele auto avand 5 ani garantie pentru produs si certificate ISO 9001. Experienta companiei face dovada calitatii si a originalitatii huselor auto comercializate. Acestea sunt fabricate exclusiv la comanda. Chiar si cele mai mici detalii sunt luate inconsiderare de aparatura profesionala de cusut si taiat. Materialeleutilizate in fabricarea huselor auto sunt : Autotextil, RS Design, LeatherLook si Alcantara. Prioritatea noastra este satisfactia clientului. Prinurmare, utilizam numai materiale de cea mai buna calitate, societatea noastra indeplinind orice cerinta aclientului in materie de produs. Preturile incep de la 224 EUR/ 5 locuri (set complet,colectia Classic cu material Autotextil Black) si includ TVA, taxa de transport fiind in cuantum de 20 ron/colet. Membrii forumului beneficiaza de o reducerede 8 % din valoarea comenzii, in calitate de clienti. Oferim 5 anigarantie pentru produs iar pentru persoanele interesate se trimit si mostregratuite cu materialele. Vagarantam calitatea huselor noastre precum si profesionalismul nostru. Vizitatisite-ul nostru http://romana.albert-premium.com/ si nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@husa-auto.ro! P.S: modelele de Daewoo si Chevrolet pentru care exista tiparul digital disponibil se regasesc la sectiunea Portofoliu a site-ului nostru. Daca totusi modelul cautat de Dvs. nu este prezent va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Va multumim!
 

×
×
  • Create New...