Jump to content

mihai.c

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mihai.c


  1. Salut. Am mare nevoie de ajutor.

     

    Am schimbat amortizoarele spate acum 6 luni, cu niste porcarii care au cedat.

     

    Ma puteti ajuta cu unele coduri corecte pentru fiecare amortizor (stanga, dreapta), cu o marca pe care ati incercat-o si, eventual, cu adresa unui magazin in Bucuresti?

     

    Masina e Nubira II wagon 2006

     

    Multumesc


  2. Salut. Am mare nevoie de opiniile voastre in legatura cu o problema care pare insolvabila in service: am schimbat ceva bucse si de atunci masina merge unde vrea ea, mai putin unde vreau eu. Prima hiba pe care am observat-o era ca volanul nu mai revenea singur "pe drept" - s-a intervenit iar, dar nici acum nu revine daca ajunge la capatul cursei st/dr. In plus, cand accelerez, "trage" dreapta, iar in frana de motor si cand calc ambreiajul intre tr. 4 si 5 (mai ales), "trage" stanga. I-am facut geometria de 2 ori saptamana trecuta si am testat-o si pe o rampa ITP - directia e perfecta, zic ei. :shock: O fi caseta de directie?

    Orice sfat e binevenit.


  3. salut. de cateva saptamani ma confrunt cu o problema: relantiul sta la 500 (a stat si mai jos, dar acum s-a "hotarat" la 500). nu conteaza daca motorul are temperatura normala sau e incins (cand e rece sta la peste 1000). masina nu tremura, motorul nu moare. imi puteti da vreun sfat, va rog? sau aveti idee unde ar trebui sa se uite in service?

    post-3325-125977762969_thumb.jpg


  4. @Adi - ca-i de Nubira, ca-i de Cielo ... aceeasi chestie. Ma gandeam ca poate gasesc unele de Opel, poate or fi mai bune. (bine, cred ca si pretul e mai mare)

    @nino - mersi pt. info. O sa caut prin Buc. sa vad cam pe la ce preturi sunt pe-aici. O sa iau jante de Nubira, n-are rost sa ma incurc cu cele de Cielo, dar fiind ca sunt toate made in .ro :)

     

    A, btw, oare gasesc la bucata capac original de Nubira? ca m-am trezit ca-mi lipseste unul. Ori mi l-au ciordit, ori mi-a sarit ...

     

     

    Atentie cu jantele de opel (vectra) puse pe nubira II! trebuie masurata neaparat distanta dintre doua gauri opuse - este de 100 mm la nubira si de 110 (sau cam asa ceva) la opel. eu am pus borbet CB si au mers perfect, dar am masurat inainte.


  5. Referitor la : TOYO TIRES PROXES CF1

     

     

    Ia uite aici: http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Somme...cePageID=8772#1

     

     

    Esti sigur ca vrei sa cumperi?

     

    Ce parere aveti despre Vredestein Quatrac 2? Stiu ca este all season dar am vazut multe pareri bune despre ele la teste. A avut cineva? Cum se comporta? Eu nu prea sar de 110/h si nu fac mai mult de 12-15 mii/an. Se merita?

    Probabil ca ti-ai cumparat deja, dar daca te mai intereseaza, pot sa-ti spun ca am luat vredestein de la apco. poate mi se pare, dar a crescut putin consumul, asa ca le folosesc numai pe post de anvelope "de iarna"chiar daca sunt all season.

    am avut quatrac 2 si pe dacie si pe clio si au fost foarte bune. acum merg vara cu ecocontact de la continental si din octombrie in aprilie cu quatrac2 si sunt multumit


  6. Problema: la revizia de 1200 km mi-au schimbat pompa de benzina pe motiv ca sonda e in aceeasi capsula cu pompa, iar sonda nu indica bine (dupa parerea lor). Acum imi arata aproape 1/4 rezervor, se aprinde becul si imi intra cam 54l in rezervor! mecanicii sunt chiori? Cred ca am gresit ca le-am lasat masina si nu am stat langa ei. Eu vroiam doar geometria rotilor... :o (la service radacini)

 

×
×
  • Create New...