Jump to content

Matizel

Membru
  • Content Count

    175
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Matizel


  1. Ieri noapte pe Oltenita-Bucuresti (DN 4) putin dupa ora 12 noaptea, cativa tineri se intorceau de la discoteca din Curcani. Am ajuns la cateva minute dupa accident si ce am vazut acolo m-a speriat. Una bucata Renault Megane oprita in pom; masina avea maxim 1m in lungime; un tanar atarnat pe geam din spate cred ca era mort; alt tanar intins pe sosea la 10m aproape fara haine, plin de plagi deschise si cred ca si fara picioare. Ceva terifiant ce poate face viteza. Am uitat sa precizez ca afara ploua si era furtuna. Grija mare si reduceti gazul. Dumnezeu sa ii ierte !

    post-3321-1214758298_thumb.jpg


  2. @Night Elf: sa iti traiasca 1 milion de kilometri masina boierule :D ca e noua si frumoasa si sa va bucuratie de ea ;)

     

    @Satori: 10.600 cu toate taxele. Iar Rinoo nu mi-as cumpara niciodata. Am mers asa ca fapt divers cu ultimul Megane. Haha este o farsa abjecta. Nici Solenza nu are plasticele alea jenibile in interior


  3. Stii tu vorba aia "curiozitatea a omorat pisica" Doar e masina ta omule. Mergi incet primii 1000 km, accelereaza lin si schimba des vitezele daca vrei sa ai o masina buna ;) Sa o stapanesti sanatos si fara incidente !


  4. Oameni buni, am o durere. Se gasesc cauciuce pe 13 dar care sa aibe talonul mai mare, adica o valoare ceva mai mare de 65 cat au cele standard. Ca asa cu ele daca atac un viraj mai in forta li se pare spectatorilor ca fac dejantare de fiecare data :)


  5. Nu trebuie folosit nici un aditiv. Nu trebuie turat motorul excesiv. Trebuie schimbate bujiile la timp, schimbat uleiul sub 10.000 km cu unul aprobat de producator si tot odata curatate cu un spray special capetele de injectoare pe langa clapeta de acceleratie. Va spun cu mana pe inima: tratamentul acesta la mine face minuni incontinuu :)

 

×
×
  • Create New...