Jump to content

raducri

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About raducri

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Chevrolet
 • Model
  Spark
 • An
  2008
 • Nr. Inmatr.
  b
 1. Revin cu detalii: -am inlocuit clemele stricate cu coliere de plastic, rezultatul este multumitor, am tras de conducte si nu scapa. -am facut poze in detaliu cu clemele In continuare le caut pt ca imi stau pe creier....
 2. http://www.ebay.com/itm/Dorman-Fuel-Line-Connector-Fuel-Line-Retainer-Fuel-Line-Clip-800-023-/130958622066?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e7dbdfd72&vxp=mtr Cred ca s-ar potrivi dar ar costa oricum prea mult adaugand si transportul, mai de graba as cumpara conductele cu tot. Oricum multumesc.
 3. I Le-am vazut dar este un sistem diferit de prindere si necesita schimbarea conductelor King Auto au o singura bucata (la 15 lei) si nu mai aduc, daca ajuta pe cineva cumparati-o eu oricum am nevoie de 2
 4. Stie cineva de unde as putea sa cumpar aceste cleme de plastic filtru benzina? Sunt 2 si nu le-am gasit la nici un magazin din Romania, in afara am vazut ca sunt pe e-bay. Eventual as putea sa cumpar conductele pe care sunt montate, (din dezmembrari) daca are cineva.
 5. Am incercat reset si idle learn de multe ori dar fara nici un efect. Revin cu detalii, se pare ca problema cu scaderile de turatii s-a rezolvat . Am curatat senzorul de pozitie al arborelui cotit si cel al axei cu came, la cel din urma am observat o urma de oxidare la un pin de la mufa. Am facut reset, insa nu am mai facut si idle learn, cu toate acestea turatia ramane constanta pe la 900 rpm la ralanti. Revin cu detalii in urmatoarele zile (deocamdata temperaturile nu au depasit 30 gade afara) despre modul cum se comporta.
 6. Model Chevrolet Spark(M200) 2008, motor 0.8l, nr km 74 000. Problema 1:--Pornire greoaie la peste 30 grade afara, insa porneste la prima cheie). Problema se manifesta doar vara la temperaturi ridicate, peste 30 grade dupa ce a stat pe timpul zilei la soare. Dimineata porneste perfect, la sfert.In restul anotimpurilor se comporta perfect. Este al doile an cand se manifesta problema. Fisele de bujii si bujiile au fost schimbate, pe tester nu apare nici o eroare. Problema 2:--Scaderi izolate de turatie la 500 rpm si revenire la ralanti la 900 rpm unde se simt in volan usoare vibratii neregulate de la motor, tot vara la peste 30 grade afara. In restul anotimpurilor se comporta perfect. In rest sunt multumit, consumul e ok 6.5 in oras(Bucuresti 40 km /zi) si vreo 5.3 in afara cu AC pornit.
 

×
×
 • Create New...