Jump to content

micutzu

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About micutzu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    baia mare
  • Din
    baia mare
  • Auto
    daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    MM-04-MJG
  1. Am rezolvat problema cu " trasul " in directii opuse la accelerare sau frina de motor, prin schimbarea bucselor de la bratul inferior, roata dreapta.
  2. Multumesc pt. raspunsuri. Dupa ce fac geometria am sa comunic rezultatul.
  3. Geometria am sa o fac peste citeva zile.Daca masina nu trage in nici o parte pe drum drept, nu cred sa fie mari dezaxari, oricum trebuie facuta geometria. Nu am inteles ce este cu contrasensul?? sa fie cumva o gluma?
  4. Revin cu o problema: dupa ce am schimbat caseta , i-mi apare urmatorul fenomen.Daca ma aflu in viteza,tr.3 sau 4 si ridic brusc piciorul de pe acceleratie, masina intra in frina de motor si-mi trage usor dreapta, daca accelerez din nou dispare fenomenul.Pe drum drept lasat volanul liber cu motorul la relanti sau accelerat in gol, nu trage in nici o directie.Joc la volan deloc.Gentile sint reci, deci nu e roata frinata.Poate avea legatura cu caseta?.Cind masina a fost suspendata la inlocuirea casetei, am pornit motorul si am facut op. de aerisirea circuitului prin bracarea la maxin de citeva ori a rotilor, iar in pozitia centrala cu motorul pornit si accelerat deci presiune in circuitul servo, volanul liber, rotile stau pe loc.Nu am deloc pierderi de ulei in sist. servo.Capetele de bara au fost schimbate si nu au joc. Astept vreo sugestie. Cu multumiri A. Micu
  5. Am reusit si mi-am inlocuit singur caseta, cu una SH.( 300 RON ) Nu mai am nici un fel de joc la volan.Singura problema am avut-o la scoaterea prin degajarea din aripa, in sensul ca a trebuit sa dau jos si bieleta de directie.Mai ramine sa merg la o geometrie a rotilor.
  6. Buna seara Am constatat dupa ceva timp ca i-mi lipseste cepul (surubul), si arcul care regleaza jocul pinionului cu cremaliera.Practic este rupta partea in care se infileteaza cepul.Problema hazlie daca se poate numi asa,desi eu zic ca este crasa neglijenta, am gasit in blindaj cepul si arcul, alaturi de noroi si ce o mai fi fost pe acolo.Am dat o fuga la reprezentanta service Cielo cu repectivele piese si specialistii m-au asigurat ca nu sint de la masina mea, si cu siguranta le-am luat de pe drum, din zapada (era iarna).Linistit n-am mai dat importanta problemei.Acuma am dorit sa vad ce este cu jocul volanului ( cam 8-10 grade) si cautind piesa care regleaja jocul pinionului am constatat lipsa, si imediat am facut legatura cu intimplarea de anul trecut.Sigur ca trebuie schimbata caseta, insa pina fac rost de una sh.,cit de mare este pericolul de a mai circula asa?Fara elementul care face apasarea pinionului pe cremaliera, este vreo posibilitate de a sari din angrenare,mai ales ca circul de mai bine de 1 an si jumatate asa?Fac precizarea ca in noiembrie 2006, am schimbat la service cielo, un capat de bara si 2 pivoti si nimeni n-a observat vreo neregula cu directia.Cum pot lua legatura cu dl. Nicu Barbu? Multumesc pentru intelegere.
  7. Aduc stelele..:)

 

×
×
  • Create New...