Jump to content

marius-t

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About marius-t

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Ce o fi
  • An
    Atunci
  1. Vreau sa stiu si eu de ce este Aveo peste Corsa. Cum poate fi ?. La ce te referi ?. Haide ca vreau sa inteleg un lucru : am citit aproape toate cele 40 de pagini si am vazut si pe alte forumuri despre problema cu Kalos-ul. Intrebarea este daca este prezenta problema si la Matiz - ca eu nu prea am vazut sa zica cineva. Va rog daca stiti ... .
  2. Salut si aici. Vreau si eu un manual pt. Matizuka Euro 3 daca se poate va rog. marius123456799@yahoo.com Mii de multumiri.
  3. Multumesc frumos - lasa ca cetesc pe sarite. Si mai a INCA o intrebarica (nu stiu daca v-am mai spus, dar voi imi santeti de MARE ajutor); si intrebarea : am intrat intr-un Spark si am vazut ca are pe bord un buton care cupleaza si decupleaza AC-ul. La Matizul cu AC este tot un buton asa ?. Sau doar din rotita aceea spre rece sau spre cald ?. Multumesc inca o data.
  4. Da, OK, luni ma duc sa ma uit la (si poate fac si o tura), cu : Corsa, Kalos 3 usi si Matizuka. Dar, ce este c ubecul acela de care suneati ?. Tineti secret ?. Hai ca m-ati facut curios !.
  5. Stati asa, CE BEC ???. Ce nu stiu ?. Si adica schimbi des amortizoarele ?. Adica tu in 6 ani le-ai schimbat ?. Ziceti-mi va rog.
  6. Da, asta ar fi o piedica pentru mine, ca este mai scump Kalos-ul decat Matiz-ul. Zi-mi si mie te rog (pana ma duc luni la dealer), cat costa cel mai ieftin Kalos cu A.C. cu 3 usi (CIP). Multzam.
  7. Aha. Mai ma bagi in ceata deja. Ma faci sa inclin spre asta. Ma mai intereseaza ceva : stabilitatea in curbe la viteze mai maricele (60/100 km/h) este imbunatatita fata de Matiz ?.
  8. Deci tu tolin spui ca(,) Kalos-ul este mai bun ?. Sau cum ?. Bine ca te-am prins ca ai avut matiz, ca in momentul asta esti o comoara de informatii pentru mine. Deci : spune-mi tot, orice diferenta intre Matizul condus atata vreme si Kalos-ul nou. (Demaraj, zgomot, servo, etc., tot). Pliiiiiizzzz.
  9. Ok, poate sant eu obisnuit cu multe drumuri. Ma scuzi ca m-am bagat la 180.000 km., dar este foarte posibil sa ajung la 100.000 ca fac multe drumuri in tara si cateva si afara. Si tu imi recomanzi Kalos ?. De ce ?. Zi-mi si mie te rog eu MUUUULT de tort cum se comporta masinutza asta, ca sincer imi place mai mult decat Matizuka. Daca ar fi sa ma intrebati acum, vreau un Kalos in 3 usi, negru. (Exista negru la 3 usi ?).
  10. Da, stiu acest aspect si in legatura cu kilometrii ?.
  11. Stai asa, ca nu am zis eu. a zis unu`. Si oricum, am vazut ca la kalos pe la 4-5 mii nu se aude suparator.Ma intereseaza si la Opel Corsa. De ce nu ?.
  12. Mai fratilor, adineauri am cetit pe alt forum ca unele persoane se cam plang de zgomotul ridicat al Corsa-ului peste 5 mii rpm. Puteti sa imi ziceti aproximativ pe Matiz/Spark/kalos daca pe la 5 mii de exemplu urla tare ?. Asta deoaece nu am mai condus Opel de cam mult si nu mai stiu bine. Zicea ca la relanti e ok, da` daca o accelera urla cam rau.\ Nu te intreb pe tine iulia ca zi sis ca ai Diesel si ma intereseaza la motoarele pe benzina. Si inca o intrebare : are cineva un Matiz cu vreo 150.000 / 180.000 km. la bord ca sa imi zica cum 'se tine" in timp ?.
  13. iulia, pai vad in poza ca ai un Opel. E in 5 usi ?.
  14. Nu-i nimic Tommy, nu ai stiut. Lasa gluma Lucian ca m-am prins. Da, ma scuzati cu "zorzonelele" alea, este bun un ABS, geamuri/oglinzi actionate electric, etc., dar pentru mine, acum este cel mai important "frigiderul". Ca sa va spun de unde a pornit ideea : "vreau cea mai ieftina masina, noua, cu AC". Si de aici am avansat de la Matiz, la Spark, apoi la Kalos, Corsa, (si mai am si altele in vizor). Si zicea cineva de Getz, OK, da-i mai scump decat Matiz, Spark si Kalos in 3 usi.
  15. Hai sa va lamuresc, Ahem : de condus conduc de ani buni si pot sa zic ca am o oarecare experienta in domeniul acesta. Nu stiu de unde a reiesit ca sant incepator. In nici un caz nu iau un golan. Nici nu se pune problema. In legatura cu pretul Matizului E A/C : am fost la doi dealeri aici in C-ta. si la amandoi pretul CIP al Matizului E A/C este 5.999. Cum poti sa spui alx asa ceva ?. Asa este in Bucuresti ?. Ca vin sa-l iau de acolo !.
 

×
×
  • Create New...