Jump to content

vyrus

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About vyrus

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/25/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    vyrus_matei

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Opel
  • Model
    Corsa
  • An
    2006
  1. Salut, Marfa! Sa-ti traiasca noua achizitie!
  2. Oltcitul are ampatament relativ bun si incapeam in el fara probleme (cand nu era nimeni in spate). Totusi, de la 2m in sus ai probleme (nu e cazul meu...). Berlina e relativ OK, dar ma enerveaza pozitia la condus, cutia de viteze inexacta (la Oltcit schimbam vitezele cu un deget ), faptul ca nu-i tocmai fiabila (desi pentru o Dacie sunt uimit de cat de putine probleme am avut cu ea) si dimensiunea (exclus sa ma strecor in trafic cum faceam cu Oltcit-ul; exclus sa ocup un loc de parcare mai mic, avand in vedere ca unii vecini de-ai mei au facut scoala de soferi prin corespondenta sau n-au inteles cum se face o parcare cu spatele). Am discutat cu sotia, care a fost de acord suprinzator de repede (n-a luat inca permis pentru ca nu-i place cum se conduce Dacia > ), asa ca imediat ce termin treaba aici mergem la banca sa facem un credit (pe mai multi ani, desi presupun ca dupa 2-3 ani o sa-l platesc integral) si apoi la dealer sa cumparam Matizachele. Momentan, oferta Raiffeisen pare cea mai buna (DAE sub 11%). Cand vin in tara o sa-mi iau cateva zile libere sa studiez problema, pana atunci nu pot decat sa omor laptop-ul (bine cam net wireless gratis la hotel!). Multumesc din nou pt. sfaturi, daca mai are cineva informatii utile il rog sa spuna...
  3. Eu revin in tara peste 2 saptamani. Are cineva idee cat dureaza livrarea la dealerii din Iasi? (daca-mi amintesc bine in Vl. Lupului e un depozit full de Matizuri).
  4. @Tommy - de acord, am incaput, dar a fost doar un drum Roman-Iasi.Era vorba de drumuri mai lungi. De exemplu, am avut un 206 inchiriat cand am fost in Cipru si mi s-a parut cam inghesuit dupa o zi de condus intensiv (ma refer la spatiul pentru picioare; scaunul era dat inapoi cat sa nu deranjeze persoana din spatele meu). Relativ la costurile de intretinere, prima mea masina a fost un Oltcit si ma cam rupea la piese de schimb, spre deosebire de Berlina, care, dupa cum bine spunea un bun prieten "se intretine cu banii de tigari" (si asta nu inseamna ca nu as vizita service-ul cand e nevoie). Multumesc pt sfaturi, am sa citesc tot topic-ul (cand am postat nu-l vazusem).
  5. As vrea sa schimb Dacia Berlina (daca se poate in regim buy-back, daca nu o vand eu) cu un Matiz E. M-am uitat nitel pe forum si am vazut parerile generale, am citit topic-urile similare, dar as avea cateva intrebari (din cate imi dau seama nu au mai fost): 1. Exista vreun dealer care sa accepte Dacia mea in sistem buy-back? 2. Matiz E nu are preechipare radio. Daca montez eu boxele si CD-Playerul risc sa pierd garantia? 3. La cei peste 1,90 m ai mei incap in postul de conducere (am vazut pareri divergente; in Matizul pe care l-am condus parea ca e ok) sau trebuie sa scot scaunul si sa conduc de pe bancheta spate (glumesc, desigur) ? 4. Cum sunt costurile (de ex. per ora service) de intretinere? Orice alte informatii despre subiect sunt binevenite, va multumesc anticipat. Mentionez ca, dat fiind ca sunt plecat in interes de serviciu in afara tarii, nu pot sa ma duc personal la dealer si sa imi fac o idee (cel putin nu in urmatoarele doua saptamani).
 

×
×
  • Create New...