Jump to content

prisonbreak

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About prisonbreak

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    VW
  • Model
    Golf 4 1.9 TDI
  • An
    2003
  1. Racool, la mine te referi? Eu nu incerc sa spun ca masina e proasta, sunt destui posesori de Cruze care spun asta. De altfel am doar cateva posturi si nu inteleg de unde ai dedus tu ca eu incerc "atat de mult" sa denigrez o masina care reuseste sa-si faca reclama proasta fara ajutorul cuiva. Dar nici nu am orbul gainilor sa spun ca din cauza esp-ului sau a "extradotarilor" de pe Cruze patesti ce a patit Alice sau Sake sau numerosi alti posesori de Cruze. Mie imi place cum arata masina si sincer mi-as dori sa fie o masina fara bube pt ca pretul e tentant. Dar nu in orice conditii.
  2. Probabil se referea la pretul prin programul rabla. E vreo 9600 ( echipare base ) plus 3 prime, asta inseamna aprox. 12.300 tva inclus. @Alice: eu ziceam de golf 4, dar nu faceam o comparatie intre el si Cruze. Ziceam doar ca o masina din 2002 cu esp si airbaguri in scaune nu are toate problemele insirate pe aici si mi se pare exagerat sa consideri ca problemele Cruzului sunt cauzate de niste dotari care sunt de bun simt dar care nu reprezinta cine stie ce progres tehnologic, ba din contra, masini cu senzori de ploaie si lumina sunt de vreo 7-8 ani in clasa compacta, esp nu mai vorbesc, volan piele la fel si multe altele.
  3. Cred ca glumesti. Din ce zici tu acolo toate masinile cu volan din piele si cu nuca schimbatorului cromata ar trebui sa aiba probleme. Cruze este o masina cu un design ok si care ofera niste dotari ok pt pretul cerut. Dar hai sa nu exageram. Cam care ar fi acele dotari extraordinare pe care le are Cruze incat sa se justifice abundenta problemelor? ESP, volan piele, geamuri electrice, oglinzi electrice, pilot automat, AC sau clima ( in functie de model ), airbaguri si mai ce? In 2011 ni se pare un lux sa vorbim de aceste dotari pe o masina din aceasta clasa?? Acum merg cu un Golf 4 din 2002 si am esp, airbaguri in scaune si n-am nici o problema cu pornirea masinii iarna, nu-mi bate nimic in fata pe dreapta, nu trage in nici o parte, nu am eroare de nu stiu ce cod, masina se deschide de fiecare data cand apas pe buton, nu-mi sare din viteza, nu trosneste volanul, nu face urat cand dau cu spatele, nu se aud zgomote ciudate in podea, nu am zona care se incalzeste excesiv la pedalier, nu se cojeste schimbatorul etc. Eu nu pot sa afirm ca masina asta ( Cruze ) e un esec, desi toate datele cam spre asta duc. Insa nici politica strutului de a baga capul in nisip si a spune ca asa fac toate nu mi se pare in regula. Pai daca se intamplau toate problemele astea la Logan nu vreau sa-mi inchipui cam cat se vorbea despre Renault si in ce termeni. Eu sunt sigur ca 80% din cei care au Cruze si care sustin ca orice masina face probleme si deci n-au motive de ingrijorare ( imi plac cei care spun ca au 2000 km si n-au nici o problema, deci masina e fiabila ) daca ar fi sa cumpere din nou ar evita masina asta. E corect ce spui tu, ai dreptate. Tu stii un caz concret de la Mercedes, mai stii unul de la Skoda. Asa si? Mai departe? La Cruze stii tot un caz concret? Sau mai degraba stii cateva zeci? Sau sute? Uite aici e diferenta. Mai toti cu Cruze au probleme si se amagesc ca mai sunt si 2-3 de la Skoda cu probleme. Se intampla sa fie probleme si la case mai mari, sunt de acord. Dar la Cruze deja e prea de tot. Luasem si eu in calcul aceasta masina, dar acum fug ca draq de tamaie cand aud de Cruze. Afirmatia ta cum ca tot ce e pe Cruze e si pe Opel e putin amuzanta. Am fost in showroom si erau un Cruze si un Opel Astra sedan ( ex H, actualmente Clasic 3 ). Am deschis si am inchis portbagajul la amandoua. La Cruze se aude a tabla goala, la Opel se aude infundat, mai a masina. Am 1.89 si cam 86-88 kg. Mi-am setat scaunul soferului in ambele masini si apoi am urcat in spate. In Cruze n-aveam loc prea mare la genunchi, in Opel eram mult mai relaxat. Sa-ti mai spun ca la Opel ai telescoape la portbagaj? N-are rost. Cruze rules
  4. 1100 ron revizia de 15k la un Cruze??? Jecmaneala pe fata.
  5. Salut, si eu sunt din Iasi si ma interesa Cruze, acum insa cu atatea probleme citite pe aici nu stiu ce sa mai cred. Poti, daca ai timp, sa-mi spui cate ceva despre masina? Cum se comporta, cat esti de multumit, cum merge, tinuta de drum, consum, probleme, plusuri si minusuri si alte chestii de genul asta. Obiectiv fiind, esti multumit? Daca ar fi sa iei acum masina, ai face alta alegere?

  6. e vorba de ghinion. desi eu cred ca mai sunt si altii cu probleme dar nu le fac publice. de ce, asta ei stiu. in acelasi timp, Alice si Sake au luat masini din primele loturi. Iar masinile care se comercializeaza acum si care fac parte din alte loturi poate nu mai au aceleasi probleme.
  7. asta inseamna ca actuala linie LS difera de cea initiala. ceea ce inseamna ca exista o serie de modificari la productie si/sau asamblare. si e posibil ca si o ( buna ) parte din defecte sa se fi remediat.
  8. ai avut si tichete rabla sau ala a fost discount dat de dealer?
  9. multumesc de raspuns romeo. credeam ca n-o sa ma bage nimeni in seama sunt constient ca o masina noua poate avea niste boli ale copilariei si intr-adevar sunt si alti constructori la care se intalnesc probleme. mai ales acum, pe timp de criza rationalizarea costurilor isi spune cuvantul. din punctul meu de vedere unele din problemele semnalate la cruze nu au voie sa apara la o masina noua, altele poti fi privite cu intelegere. important e ca acele probleme - sa le zicem mai grave - sa nu aiba o pondere mare si mai ales sa nu reprezinte o caracteristica, sa nu aiba o repetitivitate care sa te puna pe ganduri. e drept ca pt cei la care se intampla e foarte frustrant, dar daca statistic procentul nu e ingrijorator atunci poti sa accepti niste riscuri. e foarte bine ca multe se rezolva pe garantie, e insa foarte important ca dupa perioada de garantie masina sa nu "cada" deodata ca atunci iti vine sa-ti iei campii, cum se zice. ca banuiesc ca garantia aia de 5 ani nu e "din bara in bara". dar vorba ta, fiabilitatea numai in timp poate fi judecata. ps. au fost o serie de probleme aparute pana acum, dar impresia mea este ca lista de defectiuni s-a cam oprit, parca ce-a fost mai rau a trecut, in sensul ca nu am mai citit in ultimul timp probleme NOI. ma insel?
  10. Salutare tuturor. M-am inscris aici pt ca ma interesa si ma mai intereseaza ( inca ) aceasta masina. mi-a placut cand a aparut, apoi am citit ce-a scris Alice pe un alt forum legat de probleme aparute si m-am cam ingrozit. Apoi am citit acest topic si pe cel dedicat problemelor tehnice si iar m-am ingrozit. masina imi place in continuare si anul viitor prin primavara-vara intentionez sa iau o masina, noua sau sh. cruze intra la noua. vreau sa intreb daca exista vreun posesor de cruze care sa nu fi avut nici o problema pana acum? si vreau sa intreb posesorii de cruze daca regreta alegerea facuta? adica am citit zeci de posturi cu probleme dar te gandesti ca fiecare a venit cu o problema sau 2 sau 3 si luate la gramada pare ca masina e un chix. insa, pt fiecare posesor in parte poate nu e un capat de tara. exceptandu-i pe Alice si Sake, care par a fi cei mai ghinionisti, cineva se plangea de boxa, altcineva de volan sau eroare 95, probleme cu cheia, altul ca nu-i pornea etc. asta cu nepornitul si cea cu saritul din viteze sunt cam naspa. ei bine, este cineva fara probleme? sau din cei cu probleme, va pare rau de alegere sau sunt probleme cu care puteti trai? Am vazut ca multi au luat masina in 2009 si ma gandesc ca, poate, pana in 2011 unele probleme vor disparea. nu stiu, zic si eu. nu sunt orbit de masina, doar imi place si as vrea sa stiu daca merita s-o mai am in lista sau ar trebui sa dau un erase la cruze.
 

×
×
  • Create New...