Jump to content

daewoo

Membru
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by daewoo


  1. Alt service in afara de Chevrolet(banuiesc ca Ecomax) nu ai gasit :D ?

     

    Nu Ecomax.Am reparat masina in Pirmasens,Germania. :wink:

     

    Am o alta problema cu masina parca nu mai scap :scarpin: .Imi consuma foarte mult.De exemplu am facut plinul si am condus pe autostrada 320 km.Dupa am vazut ca masina a consumat 3/4 din rezervor.Cum naiba este posibil asa ceva cand am condus cu maximum 150/ora doar in unele portiuni in rest cu 140.Cum de un motor de 1600 cmc poate sa 'manance' atat de mult?


  2. Salut.Sunt in Germania si imi expira cele 6 luni in care pot circula cu Nubira aici avand numere romanesti.Cum vreau sa trimit prin cineva masina inapoi in tara vreau sa cumpar o masina inlocuitoare.Am vazut ca aici in Germania preturile la Leganza , Cielo(aici e Nexia) sau Espero sunt foarte mici.Vreau sa raman pe Daewoo desigur.Va rog foarte mult sa imi recomandati ce sa cumpar in locul Nubirei.Sa merg pe o Leganza sau poate pe Espero.Espero chiar daca nu mai este o masina tanara inca imi place cum arata.Nu am mers cu Espero sau Leganza niciodata.Cu Cielo am fost si mi-a placut foarte mult tinuta de mers parca ceva mai rigida ca la Nubira pe care o am in prezent.


  3. Salut! Sunt in Germania si m*a lasat ventilatorul! Nu mai merge deloc! Am fost la un service unde mi-a luat 100 euro s-o puna la calculator dupa care tot nu s-a rezolvat! Au zis ca au nevoie de nu stiu ce planuri altfel nu se baga la masina! Nu aveti careva un plan ceva de pe cartea tehnica de la Nubira 2? Va rog mult deoarece sunt in Germania si problema cea mai mare momentan nu am caldura iar idiotii astia in afara sa ma usture la buzunar nu stiu nimica!


  4. Am si eu o problema cu Nubira 2.Sunt cu ea chiar acum in Germania si imi fac probleme arcurile sau suspensiile.Nu stiu care sunt.De exemplu cand cobor o bordura sau trec peste o mica denivelare pe carosabil imi scartaie rotile din fata(una sau ambele depinde pe care parte trec cu roata).Ca un arc ruginit.Masina nu este lasata pe o parte si nici nu se vede un arc rupt.Alta problema ar fi cred ca sunt discurile de frana.Le-am schimbat pe cele originale deoarece cred ca erau ovalizate.Trepida volanul la cea mai mica apasare pe frana.In rest nu tremura la drum lung.Au fost schimbate in Romania inainte sa plec spre Germania.Toate bune si frumoase dar acum iarasi a revenit problema.Sunt in Germania si imi este frica ca poate ma frig mecanicii aici la buzunar.Nu ma pricep la mecanica.Sa vin cu masina inapoi in Romania cand voi putea? Sau sa o duc aici la un service.Ce ma sfatuiti? Sunt intr-o mare incurcatura cu masina deoarece nu stiu ce sa fac.


  5. Am si eu o intrebare.Am schimbat discurile orginale care erau ovalizate cu unele Delphi sper ca am scris corect.Masina franeaza foarte bine acum nu mai tremura deloc volanul.Ce parere aveti de aceasta marca Delphi? Vreau sa va mai intreb ceva.Sunt piese din gama Opel care sa se potriveasca cu Nubira 2?


  6. Jantele sunt de 15, sunt ok fata de masina. Modelul ec el vechi care cred ca se regasea si pe Aveo 2008.

    Varianta cheala, LS vine cu 14, LT, LT+ cu 15 (tabla/aluminiu) si LTZ cu 16.

    Mie imi place mult postul de conducere, foarte comod, si intuitiv.

    E de apreciat si luneta, cu portectie solara in picatele :) si parbrizul lung cu vizibilitate foarte buna.

     

    Ce bine arata bordul si masina in general! Felicitari pentru masina!


  7. salutare...am si eu o problema la un cielo din 96 motor 1.5: masina nu porneste...am cumparat baterie noua,am cumparat bujii noi,benzina ii vine,scanteie are,pompa se aude si am si verificat`o(ii vine benzina) si pur si simplu nu stiu ce are invarte dar nu porneste...  <img src= ("> heeeelp meeeeeeeeee!!!! multumesc anticipat!!!

     

    Cred ca ar trebui sa mergi la un service autorizat Daewoo.Bafta!


  8. Si iti mai zic o data, pacat de bmw :) . O sa te bat la cap cu asta vesnic :D .

     

    Daca e Bmw-ul ala din poze lui nu are de sa ii para rau.Arata cu un model depasit de mult timp.Asta inseamna bani de intretinere o gramada.


  9. De ceva vreme a inceput sa mi se auda suspensia zgomot de arc care scartaie.Asta doar cand trec peste drum cu denivelari sau gropi mai mici.Masina isi pastreaza traiectoria nu trage intr-o parte sau sa fie probleme cu franarea.Ce am vazut ca acel cauciuc mulat pe toata spirala care il are arcul este desprins.Sa fie din cauza aceasta?Am uitat sa specific ca masina nu este lasata intr-o parte.Doar zgomotul ca de saltea cu arcuri

 

×
×
  • Create New...