Jump to content

ansil2004

Membru
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  1. Vand carlige de remorcare pentru Chevrolet Cruze marca Autohak (Polonia). Carligele sunt noi si omologate si se pot monta fara probleme in orice service autorizat. pretul este de 595 ron cu tva la care se adauga (acolo unde este cazul) pretul modulului electronic (200 ron cu tva pe 7 pini) comenzi se pot lansa ori pe http://www.carligremorcare.net/produs~carlig-remorcare-chevrolet-cruze-2009-prezent-marca-autohak~496 sau la telefoanele 0721/947176 0755/506837 0765/436514 Tip de nuca: demontabila cu doua suruburi Greutatea maximă a remorcii: 1800 kg Sarcina verticală maximă a bilei: 75 kg Omologat Necesita modul electronic.
  2. Comercializam scut motor metalic pentru ultims generatie de Chevrolet Aveo la pretul de 380 ron cu tva + transport. Scuturile se livreaza impreuna cu elementele de prindere si impreuna cu schita de montaj detalii gasiti si la http://www.scutmotorauto.com/p~scut-motor-chevrolet-aveo-3-dupa-2011.html sau puteti comanda direct la tel: 0721.272.207 0765436514 Mentionez ca toate scuturile sunt noi. Montajul unui astfel de scut motor se poate efectua la orice service. Montajul unui astfel de scut motor nu duce la pierderea garantiei masinilor noi.
  3. Vand scut motor si cutie de viteze metalic pentru masini Chevrolet Cruze. Scutul este nou si se vinde prin Fancourier oriunde in Romania la pretul de 300 ron cu tva + transport. Se pot trimite comenzi ori telefonic la 0765.436.514 sau de pe siteul nostru la http://www.scutmotor...olet-cruze.html La livrare se primesc urmatoarele: scut motor si cutie Chevrolet Cruze din otel, elemente specifice de prindere, schita de montaj. Scuturile sunt proiectate special pentru platforma Chevrolet Cruze (deci nu sunt universale). Ele se pot monta atat pe motorizarile diesel cat si pe cele benzinare. Tot odata nu are importanta daca caroseria este sedan hatch sau combi. Aceste scuturi metalice sunt acceptate de dealerii auto si nu afecteaza garantia masinilor noi.
  4. Comercializam diverse modele de scut motor ptr masini marca Chevrolet. Fiecare colet contine: scut motor metalic, kit complet de prindere, instructiuni de prindere. Aceste scuturi sunt fabricate pentru fiecare model in parte si se pot monta fara a trebui sa modificati masina dvs. Lista completa de scuturi pentru Chevrolet o gasiti pe: http://www.chevrolet.scutmotor.biz/
  5. Scuturi motor metalice pentru diferite modele de Chevrolet: Aveo, Captiva, Cruze, Kalos, Lacetti, Spark Pentru comenzi accesati http://www.karmania.ro'>http://www.karmania.ro Scuturile sunt proiectate pentru fiecare tip de masina in parte Scutul protejeaza motorul si cutia de viteze. Caracteristici: - este fabricat din tabla de otel de 2-3 mm. grosime; - acest scut auto vine cu kit-ul de montare inclus; - pentru protectie scutul este vopsit in camp electrostatic; - 18 luni garantie. - fiecare scut auto vine insotit de o schema de montaj - montarea acestui scut metalic se poate face la orice service sau o puteti face chiar dumneavoastra (operatiunea este extrem de facila). - nu sunt necesare modificari ale masini (gauri, suduri etc.) - taxa de transport este de 25 ron cu t.v.a. - taxa este valabila pentru toate rutele Fan Courier (in principiu toate orasele mai importante). - in cazul in care nu sunteti pe ruta puteti ridica coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Courier. Pentru mai multe detalii si comenzi: accesati http://www.karmania.ro
 

×
×
  • Create New...