Jump to content

Davids26

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Davids26

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti 1.6 16 V Elite
  • An
    2008
  1. salut si eu am un lacetti de 2 ami si recent am vazut scurgeri de lichid servo pe pompa de la caseta de directie si pe la toate conductele aferente. Masina fiind in garantie am fost la service si au hotarat direct schimbarea casetei de directie. Asta dupa ce in alte randuri m-am luat cu ei ajungand pana la seful service-ului. acum astept sa vina caseta. Din cate mi-au spus akolo caseta se inlocuieste cu totul si am tras si concluzia simpla ca nu se poate repara /remedia o astfel de defectiune.
  2. salut. Am citit tot forumul insa nu am reusit sa ma lamuresc in legatura cu problema care o am. Detin un Lacetti 16.16 v 109 cp si de o sapt cand pornesc motorul la rece pentru 5 10 secunde am o tacaneala la motor deranjanta. Nu ma prea pricep dar ce am vazut pe forum ar fi tachetii , colbutorii, si alte nebunii. Deci care ar putea fi cauza principala ?
  3. Detin un lacetti din 2009 si am facut 3 revizii ajungand la 45 000 km. sunt din Pitesti si da m-am pacalit de 3 ori la reprezentanta de aici. Reviziile intr-adevar sunt undeva la 5 mil dar ar putea fi si mai ieftine daca baietii destepti de akolo nu ar baga 2 ore de manopera pt o revizie ce o efectueaza in 30 de min ( restul timpului masina sta in service insa nu se apropie nimeni de ea). Am avut si ceva probleme conflicte cu ei pe parte de garantie ...pt ca ei prin revizie inteleg sa spele masina si sa ii schimbe uleiul si filtrele , nicidecum sa faca o revizie de ansablu adik sa se uite macar dak bieletele antiruliu nu sunt distruse sau amortizoarele spate curg. Ei aici asteapta sa sesizeze clientul , daca acesta nu o face inseamna ca masina nu are probleme. Am avut aceste probleme si inca le am cu amortizoarele pt ca 15 000 de km a trebuie sa trag de masina facand naveta peste mari si tari as spune pe drumurile bombardate ale Romaniei. Frecvent 5 persoane + bagaje la greu ...masina incarcata peste capacitate drumuri proaste deci bielete distruse si amortizoare spate. Am fost zilele trecute si am solicitat sa mi se inlocuiasca pe garantie aceste lucruri stiind ca masina este in garantie, dar m-am lovit de refuzul vehement al "inginerilor" care sustineau ca amortizoarele sunt garantate numai 40 000 km si surpriza eu am sesizat acest lucru la 45 000km. Bineinteles ca am negociat drepturile mele cu acestia, in sensul ca oamenii dupa c m-am incordat si am ridicat unpik tonul ca sa vada ca nu discuta cu un nestiutor au inceput sa imi propuna sa imi inlocuiasca numai un amortizor si pe celalalt sa il platesc ( pret amortizor 4 mil /buc). Am reusit sa ajung la directorul reprezentantei in audienta am explicat ce se intampla unpik mai jos si se pare ca acesta a inteles pt ca astazi am fost sunat sa ma prezint sa inlocuiesc amortizoare pe garantie pt ca au sosit. Daca va uitati atent in certificatul de garantie amortizoarele ca si bieleletele si multe alte piese nu sunt garantate 100 000 km ci numai 50 000km. Insa asa cum sustineau baietii destepti ei au micsorat acest numar de km la 40 000 din cauza drumurilor din ce in ce mai distruse. si da fara a instinta clientii de modificarile pe care ei le fac.
 

×
×
  • Create New...