Jump to content

BettyX

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About BettyX

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    B 82 BTY
  1. Masina e asa: un Renault Twingo din '99, proaspat adus din Germania, cu 73 mii km. la bord si dotari: geamuri+oglinzi el., aer conditionat, servodirectie, inchidere centralizata, radioCD Alpine. Are cauciucuri bune, carte service din Germania, RAR pana in 2008 si revizia de 60 mii km. facuta (in 2004). Motor de 1150 cmc, viteza maxima 151 km/h. Merge super, consuma putin si e f. spatioasa. Pretul - pt. mine, ca prieten - a fost de 4300 E. Ete si o pozna:
  2. No, dragii mosului, acu is din nou acasa. O fo fain in Ardeal. Am fost, si la dus si la intors, prin Pitesti, Rm Valcea, Sibiu - varianta cea mai umblata si cu drumuri bune. Am plecat tarziu din Bucuresti si nu am mai fost pe traseul Brezoi-Voineasa-Ob. Lotrului din cauza de intuneric, dar a doua zi, la revenire, am lasat una din masini la Brezoi si am fost pana la Voineasa si inapoi, intr-o excursie de doua ore. In adevar, peisajul e superb, ne-am promis ca vom reveni si ca ne vom caza cateva zile intr-o casuta taraneasca, sa ne bucuram de natura. A1 e stricata pe alocuri la dus dar la intors aveti grija ca e sparta de-a dreptul in unele locuri, mai spre Buc. Total parcurs : 800 Km. Ore de condus: 10. Mercic inca o data!
  3. M-ati convins. Merg pe la Voineasa, dar cred ca mai degraba miercuri, la intoarcerea spre Buc., ca sa nu ma grabesc si sa ma bucur de peisaj. Asta chiar daca voi strica bucsele a doua masini in loc de una La dus voi merge pe unde mi se va nazari (poate chiar DN1, face bine la consum ) iar la intors prin Voineasa. Multumesc!
  4. Multumesc pentru raspunsuri. Da, nu am precizat: mergem din Bucuresti cu o masina si ne intoarcem cu doua. Transfagarasanul mi-ar fi placut mult, daca nu era inchis; chiar daca mi-ar fi luat mai mult timp, imi place sa conduc pe drumuri sinuoase. Am hotarat ca vom pleca marti pe la ora 15 si innoptam pe unde gasim. La Deva ajungem miercuri dimineata, am luat-o si am plecat. In cazul asta, voi prefera sa vad ceva si prin geamul lateral, nu numai prin parbriz , deci o sa mergem mai repede pe autostrada si mai domol pe unde ne va placea, sa ne oprim sa mai luam o gura de aer pe unde-i peisajul mai frumos. Care va sa spuna, o sa merg la dus pe ruta Buc - Pitesti - Rm. Valcea - Sibiu iar la intoarcere prin Targu Jiu si Craiova. Sau Targu Jiu - Rm. Valcea? Va spun cum a fost. Ovi jer, sa ma incumet la Tg. Jiu - Rm. Valcea, ca e mai scurt? Sau e mai cuminte prin Craiova?
  5. Va salut! Zilele astea tre sa fac o deplasare de la Bucureşti până la Deva şi inapoi într-o singură zi, ca să cumpăr o maşină. Am fost acum câţiva ani pe Transfăgărăşan şi mi-a plăcut, aş merge şi acum dar am văzut la TV că e făcut praf. Dacă aşa stă problema, pe unde să merg atunci? Ca să rezolv toate într-o zi va trebui să alerg, deci îmi trebe drumuri bune, mai ales că maşina e joasă. Poate pe valea Jiului? Mercic pentru răspunsuri!
  6. BettyX

    Spalatoriile auto

    E cu dus si intors chestia cu spuma activa... mie mi-au zis de la dealer ca nu e chiar OK, ca ar ataca vopseaua si ca daca am curte cel mai bun e stilul clasic, adica lucrul manual As spala-o dar nu am nici curte nici timp si mai ales chef... Ca veni vorba de spalatorii, am vazut acum cateva zile un Peugeot 407 pe care scria StarWash.ro . Stie careva care-i chestia? E un fel de "romani, vi se pregateste ceva"
  7. BettyX

    Camere Video

    Ma intreb cat de bune sunt camerele care inregistreaza pe hard disk-ul lor intern. Prin vest, o camera cu 20 Gb costa cam 700 eur. Mie din aia mi-ar placea, plus ca inregistreaza direct in format MPEG2.
 

×
×
  • Create New...