Jump to content

Bursuc

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Bursuc

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    dori_25ndt@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Turda
  • Din
    Turda
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    cj 01 ...
  1. Am incercat sa merg cu recirculare dar tot se simte si aude, ceva solutii pareri? Chederul usilor si geamurile se inchid bine.
  2. Deci pana la urma trebuie sa fie ceva dedeasupra la girlaj?
  3. Nu se uita careva la masina lui sa imi poata spune? Este foarte usor sa ajungi acolo, doar trebuie sa scoti acel mic panou din lateral. Ca nu inteleg pana la urma, trebuie sa fie ceva de deasupra sau trebuie sa fie libera acea grila? chestia asta face de fiecare data cand circul cu o viteza mai mare, poate si mai mica dar nu am fost asa de atent. Masina e luata secound nu e noua si de aceea va intreb.
  4. Problema e ca poza e prea mare ( marimea ei) si a trbuit sa mai tai din ea in paint. Maine dimineatza am sa incerc sa vad. Oare daca tin recircularea functionala in timp de merg o sa mai faca oare asa ceva?
  5. Buna seara am o problema destul de enervanta, cand rulez cu viteza mai mare tot se aude ceva sunet ca si cum ar intra aer pe undeva iar odata am observat ca briza se simte din torpedou. Astazi am desfacut pe acolo si primul suspect ar fi un capac care cred ca lipseste... De aceea ma adresez detinatorilor de Aveo daca au ceva capacel peste grila din poza sau ceva. Iar pentru altii care au avut problema de genul acesta il rog sa imi scrie. Multumesc mult!
  6. Voi cam ce baterii aveti pe Aveo-ul vostru? sau care le preferati? Chiar de acesta am deschis acest topic pentru ca sunt foarte multe baterii pe piata cu diferite oferte si nu mai stiu ce, iar problema multora dintre noi este alegerea uneia. O mare nelamurie era cea cu CCA, pe mine nu ma interesa sa fie cat mai mare, doar sa nu ma lase in pana pe undeva pentru ca e prea mica (vorbind de CCA). Ce gorsime trebuie sa aibe bornele, adica tot gasesc ca imi trebuie baterie D48 cu borne subtiri, dar nu sunt prea subtiri? nu este buna si D43? vorbind de varta
  7. Multumesc mult pentru raspunsuri! Problema este ca am o baterie Delkor care de anul trecut de cand am luat-o ( masina secound) era putin cam umflata si de multe ori ma lasa subit, am mers un drum de vreo 80 kn inclusiv pe autostrada si cand am oprit intr-o benzinarie sa alimentez, am avut o surpriza. Toate functionau normal dar motorul nici cum nu a vrut sa porneasca, a invartit incet de cateva ori si atat. Am vazut o baterie Varta 70ah (cod e23) cu 300 de lei si ma tenta sa o iau, insa inaite vroiam sa stiu daca poate cauza ceva probleme daca este mai mare sau mai mica.
  8. Le-am citit dar tot nu am gasit raspunsul la intrebare...
  9. As dori sa stiu daca exista vreo problema daca curentul de pornire este mai mic mai mare decat cel din cartea tehnica 550. Multumesc!
  10. Am slabit cureaua ca sa pot deface rola de la AC, spre suprinderea mea era intr-o stare foarte buna, nu imi dau seama de unde se produce sunetul, eu cred ca freca ceva, am dat-o cu niste vazelina si am pus-o la loc, desigur impreuna cu tensionarea curelei, iar acuma merge perfect Totusi cred ca s-a desfacut cumva, dar putin, pentru ca l-am defascut foarte usor, surubul care tinea rola iar la temperatura mai mare, se dilata putin metalul, si lovea ceva. Si de cheie, trebuie numarul 13!
  11. Nu stiti cam ce dimensiune are acel surub de la fuila?
  12. Sau daca ma gandesc mult mai sigur, cautand pe net mai amanuntit, este vorba de compresor, dupa cum am vazut prin pozele de pe net si se asimileaza, plus cand dadeam drumul la aerul conditionat inceta
  13. Nu e de la curea ca am apasat eu pe partea aia exterioara a rolei si se auzea acel huruit
  14. Am revenit cu niste poze mai explicite, acuma ma gandeam ca poate e pompa de apa, si oara aceea se schimba toata rola sau pot doar rulmentul? iar aceasta poate fi facuta acasa, adica de mine? sau ar pune probleme cureaua?
 

×
×
  • Create New...