Jump to content

bebe_cristiano

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About bebe_cristiano

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    IF xx ACN
  1. Oferta promotionala de vara: 6 lei/ caserola 24 de oua La 3 caserole cumparate primiti una gratis. Pentru cei care doresc sa creasca prepelite ofer si prepelite ouatoare in varsta de 3 luni la pretul de 8 lei/bucata.
  2. Up!!!! Livrare zilnic si la metrou Unirii - intre orele 10- 20. https://www.facebook.com/prepelite.mogosoaia
  3. Oferta promotionala de vara: 6 lei/ caserola 24 de oua La 3 caserole cumparate primiti una gratis. Avem si carne de prepelita 30 de lei/ 6 buc.
  4. Vand oua si carne de prepelita. Prepelitele sunt crescute in Mogosoaia in cele mai bune conditii . Pret caserola de 24 oua / 8 lei. Pret carne de prepelita / 30 lei (6 prepelite- aproximativ 1,2 kg). Livrare gratuita in Mogosoaia, Chitila, Bucurestii noi sau METROU UNIRII. Telefon 0767 11 77 08 Cristi.
  5. Vand miere albine de salcam. Mierea este productie proprie si ambalata in borcane de 720 ml (1kg miere). Pret 20 lei / borcan. Livrare gratuita in Mogosoaia, Chitila, Bucurestii noi sau METROU UNIRII. Telefon 0767 11 77 08 Cristi.
  6. O sa desfac sa vad ce s-a intamplat. Acum pot misca bratele stergatoarele fara nici o problema. In prima faza am vrut sa strng piuletele dar erau la maxim stranse iar dupa ce le-am desfacut si am dat drumu la maneta nici surubelu nu se invarte... dar zumzetu' se aude! se invarte ceva pe acolo (sub brat).
  7. Am si eu o problema! Nu mai merg stergatoarele. In urma ninsorii nu mai se invart bratele!! Dau drumu la stergatoare, se aude bazaitul dar bratele nu se misca. Am desfacut piulita din capatul bratului dar nici acel surub nu se misca. Nu e cazul sa mai strang piulitele (am mai patit chestia asta) pur si simplu nu se invart.
  8. Vand doua cauciucuri in stare buna, uzura nu este mare, nu sunt taiate si nici nu au galme. pret 100 lei ambele 0767117708 predare in bucuresti
  9. Cumpar cauciucuri de vara si jenti de tabla pt Cielo, numai 175/70 R13 preferabil second hand numai bucuresti 0767117708
  10. Vand telefon Lg cookie. Telefonul l-a folosit prietena mea cateva luni( pe cosmote are alt tel, iar pe acesta l-a folosit pe vodafone mult mai putin). Are garantie, nu este codat deci merge pe orice retea... merge perfect, nu are nici o problema cu touchscreen-ul sau cu altceva. Vine cu pachetul complet din magazin: incarcator, cablu de date, casti, cutie, cd. pret fix 250 lei tel 0767117708
  11. ofer transport cu mercedes sprinter in bucuresti si in apropiere la un pret f convenabil, (50-90 lei). program prelungit pana seara tarziu... 0767117708 astept comenzile voastre pentru un mic transport la un pret si mai mic. de curand m-am angajat iar duba sta degeaba acasa, de aceea sunt dispus sa fac cate un transport seara pentru un profit mic deoarece nu traiesc din asta. o ''plimbarica'' cu o incarcatura de maxim 1.5 t prin bucuresti costa 50 lei iar pentru afara bucurestiului mai discutam.
  12. Astazi am fost in Vitan, am ramas uimit de preturile la masini. Un cielo din 96 era in jur de 2000 euro si nu exista masina fara chit crapat pe ea sau fara rugina acoperita de vopsea cu spray-ul. Un cielo din 2004 arata mai ingrijit, cica avea dor 45.000 km dar volanul era ros si spatele fusese busit rau si reparat prost( cerea pe el 3700 euro). Sunt putin dezamagit, am vazut numai jafuri atat la cielo, solenza, opel corsa, de clio nu mai zic (de la 4000 in sus). Sunt la inceputul cautarii unei masini, am dacia cu care merg acum asa ca nu ma grabesc. La fel am vazut si solenza de 4000 euro, ORI SUNT NEBUNI SAMSARII ORI NE CRED PROSTI. Cred ca cielo o sa-mi iau, numai sa gasesc unul care sa arate mai binisor.
  13. Va multumesc mult pentru sfaturi. Intr-adevar, nu ma intereseaza marca masinii, bordul, aspectul sau culoarea. Vreau o masina pe care sa ma bazez si in care sa ma simt confortabil; asta la un pret cat mai mic. Maine dau o fuga prin targ la vitan sa-mi fac o idee, nu o sa iau banii la mine pt ca are o reputatie cam proasta targul si nu vreau sa fac o greseala. Daca o sa-mi placa ceva o sa ma intalnesc dupa aceea cu vanzatorul pt un test drive si eventual un test la un service.
  14. Scuze pentru greseala, nu am descoperit fiecare "coltisor" al forumului. Ai dreptate, cred ca Matiz ar fi o alegere buna, numai ca personal nu pot sa o suport. Oscilez intre Cielo si Solenza, cred ca Cielo este mai confortabil dar nu la fel de fiabil ca solenza, cu toate ca piesele am inteles ca sunt foarte ieftine. De asemenea am inteles ca Cielo are un consum mare, pe gaz cum se comporta? De aceea vreau sa intreb posesorii de cielo ce sfaturi imi pot da, legat de aceasta masina.
  15. salut, sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb ceva. raspunde-ti sincer va rog stiu ca pot cumpara multe masini cu acesti bani ( de la bmw din 92 pana la matiz) dar intrebarea este: CE MASINA AR FI MAI POTRIVITA PT MINE? acum am o dacie din 96 pe gaz, nu sunt foarte pretentios la viteza si demaraj chiar imi este deajuns dar mi-as dori mai mult confort. merg zilnic cu masina, cam 15 -20k km/an. de 2 luni m-am hotarat la : solenza apoi la opel corsa mai omorat din 2000-2003 clio hatchback etc, acum m-am hotarat la cielo dupa ce am vazut preturile la piese. mi-as lua un cielo dupa 2000 si i-as pune gaz. sau pot vinde dacia cu 1.500 ron si cu greu sa strang 3000 de euro si sa iau un logan mai chel ( preferance, nu as da niciodata bani pe un logan fara servodirectie ca ambiance) voi ce parere aveti? cielo este cea mai buna alegere sau sa ma gandesc la altceva?
 

×
×
  • Create New...