Jump to content

caesar07000

Membru
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    pitesti
  • Auto
    vw
  • Model
    golf 3
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    ag03ynj
  1. @papie salut. - protectie anti-prost nu are (adica nu stie daca masina este sau nu in viteza) - revine utilizatorului obligatorie sarcina de a se asigura ca masina nu este in viteza. - montajul executa comanda de pornire motor doar daca este trasa frana de mana - se pot monta contacti pe maneta schimbatorului de viteza astfel incat montajul sa nu poata actiona demarorul - in cazul in care este vorba de motor diesel montajul asteapta incalzirea bujiilor incandescente - montajul actioneaza demarorul timp de 10 secunde, interval in care asteapta informatia daca motorul a pornit sau nu (becul de la ulei sau baterie), iar daca nu a pornit renunta sa mai actioneze demarorul, asteptand o noua comanda a utilizatorului. - dupa pornirea motorului montajul activeaza o iesire suplimentara (ce poate fi de exemplu legata pe sirena alarmei, claxon, etc...) care informeaza utilizatorul ca motorul a pornit. - daca motorul a pornit, la urmatoarea comanda primita modulul va opri motorul, realizand astfel dintr-un singur buton (aceeasi comanda) pornirea, respectiv oprirea motorului. cu stima iulian
  2. Se adauga la vanzare: Modul de pornire automata motor. Se alimenteaza la 12 volti. Posibilitate de comanda prin buton. Poate fi comandat de un canal suplimentar de comanda al inchiderii sau alarmei masinii daca sunt prevazute cu canal suplimentar. Poate fi livrat impreuna cu modul cu telecomanda (+80 Ron cu o telecomanda) la care se pot invata pana la 30 de telecomenzi (+25 Ron / telecomanda). Garantie 30 de zile de la data ajungerii rambursului la mine. Pret 170 lei. PS. Montajul dispozitivului presupune modificari ale instalatiei electrice a masinii.
  3. Au aparut modificari: 1. DRL - dispozitiv automat de aprindere a farurilor pe timp de zi, doar dupa pornirea motorului. Se monteaza usor, asigurand aprinderea automata temporizata a farurilor la o treime din intensitatea normala, protejand astfel becurile. Se poate livra complet configurat si pentru citirea senzorului de viteza al masinii, aprinzand farurile doar dupa ce masina se pune in miscare, sau doar la un interval de timp prestabilit. La aprinderea manuala a fazei scurte, actionarea franei de mana sau oprirea motorului dispozitivul iese din functiune, permitand astfel 3 nivele de luminozitate: DRL, faza scurta, sau faza lunga. Montare usoara, direct pe firele de la faruri. Manual de instalare si suport tehnic inclus. Garantie 15 zile de la data ajungerii rambursului la mine. Pret 80 de lei. Se adauga la vanzare: 2. Modul universal comming-home leaving-home - este un modul electronic pentru post-echiparea autovehicolelor care nu au aceasta facilitate din fabrica. Functioneaza cu xenon, halogen, led sau orice fel de bec ce echipeaza autoturismul, usor de instalat. Modulul aprinde timp de aproximativ 20 secunde farurile pe timp de noapte la inchiderea si/sau deschiderea masinii din telecomanda sau cheie. Tensiune de alimentare 12 volti, putere maxima comandata 120W, anularea comenzii la punerea contactului, senzor de lumina. Fotografii dispozitiv Manual de instalare si suport tehnic inclus. Garantie 15 zile de la ajungerea rambursului la mine. Pret 65 de lei. Detalii si comenzi pe caesar07000@yahoo.com.
  4. salut. nimeni. modulul a invatat sa faca asta singur. cu stima iulian
  5. Salut. A aparut si varianta 3 a montajului: aprinderea DRL doar dupa pornirea motorului. Pret 80 de lei plus transport. Se pot livra in continuare si primele 2 variante: cel cu pornirea temporizata de la punerea contactului si cel cu citirea senzorului de viteza. Noul modul se monteaza identic ca pana acum, fiecare modul vine insotit de manual de instalare si etichete pe fire. cu stima iulian
  6. DRL - dispozitiv automat de aprindere a farurilor pe timp de zi. Se monteaza usor, asigurand aprinderea automata temporizata a farurilor la 1/3 din intensitatea normala, protejand astfel becurile. Se poate livra complet configurat si pentru citirea senzorului de viteza al masinii, aprinzand farurile doar dupa ce masina se pune in miscare, sau doar la un interval de timp prestabilit. La aprinderea manuala a fazei scurte sau oprirea motorului dispozitivul iese din functiune, permitand astfel 3 nivele de luminozitate: DRL, faza scurta, sau faza lunga. Montare usoara, direct pe firele de la faruri. Manual de instalare si suport tehnic inclus. Garantie 15 zile de la data achizitionarii. Pret 60 de lei. Poza dispozitiv Motor pornit, inainte de demaraj. (DRL oprit) Dupa plecarea de pe loc cu pozitii cu faza scurta cu faza lunga Deasemanea poate fi configurat la cerere dupa dorintele beneficiarului sa porneasca dupa plecarea de pe loc sau la un interval de timp de 5sec, 10sec, etc. montajul pentru DRL se monteaza in paralel cu instalatia electrica a masinii PE firele de la faruri, contact, respectiv dupa caz pe senzorul de viteza. Intrebari și comenzi pe mail caesar07000@yahoo.com sau pe mess.
 

×
×
  • Create New...