Jump to content

Emi

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Emi

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  1. Sa inteleg ca pe mine nu ma poti rezolva de capacelul de bord de care te-am intrebat mai sus?
  2. Nu mai cita inutil mesajul anterior. Foloseste butonul ''Raspunde'' din josul paginii Ai o poza cu asa ceva? La cele mici se poate adapta cumva sa devina ca si cel mare? Care sunt preturile (pt cel mare si daca se poate pt cele mici)?
  3. Salut! La Tico se poate face bordul sa lumineze la fel ca cele de mai sus? Adica acele sa fie rosu aprins si in rest gradatiile albe puternic (rosii in extreme)? Acum am luminarea din fabrica si e chioara rau.
  4. Emi

    gume tico

    Nu vreau sa bag frica in nimeni, insa tinand cont de faptul ca am platit pt un echilibrare (si nu putin), iar a doua zi dimineata (cand traficul mi-a permis sa trec de 50 km/h) mi-am dat seama ca masina zdrongane ca niciodata, am facut o verificare a rotilor in alt service de roti. Dupa ce au scos plumbii, rotile erau mai echilibrate decat inainte. Am mai platit odata ceva ce deja era platit. Nu m-am intors la ei sa-i iau de urechi din 2 motive. Termin serviciul la 18 si deja m-am invoit o data pt cauciucuri, iar al doilea motiv e ca as bate Bucurestiul de la un capat la altul pt asta.
  5. Emi

    gume tico

    Gata, am si eu acum set de incaltari noi Lassa luate de pe Basarabiei. Sfat, cumparatile si montatile (gratuit) la ei, insa echilibrarea sub nici o forma nu o faceti acolo, mi-au luat 28 Ron + 4 Ron bacsis si mergea masina dupa aia de la 50 km/h parca era beata. Am dat in alta parte 30 Ron si mi le-au echilibrat ca lumea, acu rupe micutzul soselele, iar daca pun frana nu ma mai duc ca si saniuta.
  6. Salut, bordul mai exista? Ma intereseaza un capacel cam de 4x5 care acopera surubul ce prinde bordul dreapta sus langa parbriz? Nu exista nicaieri de vanzare si se vede urat fara el. Multumesc!
  7. Emi

    gume tico

    SA inteleg ca undeva pe Mihai Bravu exista cu siguranta un distribuitor unde au sigur cauciucuri Lassa de Tico? Stiam de unul langa patinuarul National. Merci!
  8. Emi

    gume tico

    Salut, Stiu de autodaewoo.ro, insa stiam ca de cumparat de la magazin sunt 75 Ron/buc si ma gandeam de vre-un dealer cat mai aproape de casa (Drumul Taberei) daca stie cineva.
  9. Emi

    gume tico

    Salut, Stie cineva de unde pot lua Lassa Mirata pt Tico cat mai aproape de Drumul Taberei?
  10. Am o zgarietura mica in fata la muchia aripii (muchia de deasupra rotii) de circa 5 cm lunga si 0,5 cm lata. Cum sa procedez ca s-o curat si s-o acopar? (Am inteles ca trebuie fol dupa curatare un spray cu grund pe baza de acid, apoi grund apoi vopsea, apropos unde gasesc spray de vopsea gri nuanta Tico?) M-ar interesa unde gasesc respectivele materiale si cum trebuie procedat, inclusiv curatarea. Am observat rugina si jos la interiorul usilor si la incheieturile lor; acolo e intr-adevar greu de curatat, se poate dizolva rugina cu ceva?! Multumesc anticipat!
  11. Ma refereama ca dau toata oglinda! Eu mi-am luat alta noua.
  12. Am cumparat Tico-ul si apoi mi-am dat seama ca oglinda dreapta nu mai are sticla originala, deci se poate schiba (insa oglinda inlocuitoare este plana, ca si oglinda de acasa si nu-mi place). Sapt asta imi vine una noua de la domnul Nicu Barbu, daca o vrea cineva pe asta o dau ieftin (detalii pe privat).
  13. Salut! Intrebare, pt un Tico, schimbi si fondul ceasurilor? Adica mai exact, m-ar interesa o combinatie de culori de asa natura sa aiba luminile de bord fondul alb si luminat frumos ca la masinile mai shukare. In caz ca se poate, operatiunea asta implica ruperea sigililui de la kilometrajul de bord? Multumesc!
  14. Eu am SX si plafoniera are 3 trepte. Sigur am optiunea, dar de ce nu functioneaza oare ?
 

×
×
  • Create New...